Thursday, July 18, 2024
HomeUrban vodičDešavanjaMARCO MENDOZA: Jedva čekam da publici u Srbiji predstavim svoju muziku!

MARCO MENDOZA: Jedva čekam da publici u Srbiji predstavim svoju muziku!

Marco Mendoza, nekadašnji član bendova Whitesnake, Thin Lizzy i The Dead Daisies bliži se početku evropskog dela svoje turneje i raduje se nastupu u zemunskom klubu Fest u sredu,  13. aprila u 20 sati.

 

Rokenrol publika u Srbiji pamti ovog bas gitaristu po fantastičnim svirkama koje je decenijama unazad imao sa grupama Thin Lizzy, Whitesnake, The Dead Daisies… U Beogradu smo ga, ispred The Dead Daisies gledali u Hali sportova 2015.godine i zapamtili kao izuzetnog frontmena i harizmatičnog muzičara koji, osim odličnog zvuka, publici nudi i izuzetan scenski nastup.

Očekivano je i prirodno za njega bilo da se još 2007.godine upusti i u solo vode. Treći solo album „Viva la Rock“ objavio je još 2018. godine. Novo studijsko izdanje planirao je za 2020. godinu, ali ga je pandemija sprečila u tome.

Zbog svega šo se desilo veoma sam srećan što smo uspeli da zakažemo objavljivanje novog albuma za ovu godinu“ rekao je Mendoza u ekskluzivnom uključenju za beogradski Radio 202: „Prvi singl očekuje nas 15.aprila, drugi negde pri kraju turneje, u julu a album bi trebalo da se pojavi krajem avgusta ili početkom septembra.

 

Očekivano je da ovakav muzičar sa sobom vodi i odličnu ekipu. Na koncertu u Beogradu pratiće ga Tomi Džentri na gitari i Kajl Hjuz na bubnjevima.

Odlično se slažemo i uvek imamo jako dobar vajb na bini. Imam tu sreću da sam uvek okružen odličnim muzičarima“ rekao je Mendoza i dodao da je uvek jako srećan kada svira na novim mestima i što će imati priliku da i publici u klubu Fest predstavi svoja solo izdanja:

Ne znam koliko ljudi u Srbiji zna moju muziku, zato će veliki deo onoga što ćemo svirati biti bazirano na tome. Veoma sam uzbuđen što ću svoju muziku predstaviti svima vama!

 

Kako je ranije najavio, posle ovog koncerta publiku u klubu Fest očekuje meet&greet, a muzičar je pozvao fanove da sa sobom ponesu diskove, ploče ili karte koje će nakon nastupa potpisati.

 

Biće to veče za pamćenje!“ zaključuje Marco Mendoza i poziva vas na druženje 13. aprila u klubu Fest.

 

Pozdrav koji je Mendoza ranije upuutio fanovima u Srbiji možete videti na ovom linku: https://youtu.be/-BJroVVsi9A 

 

Kao predgupa na koncertu nastupiće beogradski bend Mooncage.

Ulaznice su u pretprodaji u klubu Fest kao i putem Tickets.rs po ceni od 1500 RSD. Na veče koncerta, cena ulaznice biće 1800 RSD.

Link za prodaju ulaznica: https://new.tickets.rs/event/marco_mendoza_europe_2022_1879

 

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!