Monday, December 4, 2023
HomeZdravljefitnessUbrzano ublažavanje bolova uz profesionalnu kremu ACTIVE HYDROGEN

Ubrzano ublažavanje bolova uz profesionalnu kremu ACTIVE HYDROGEN

Active hydrogen professional cream je nova krema na tržistu koja ima blagotvorna dejstva kada su sportske povrede u pitanju, sa svojim osvežavajućim efektom hlađenja i opuštanja ubrzano ublažava bolove. Krema je zasnovana na naučnom otkriću koje se ogleda u sinergiji prirode i najnovijih istraživanja o snažnom antioksidativnom dejstvu molekularnog vodonika.

Otkriveno je da molekularni vodonik ima više funkcija u organizmu čoveka, među kojima su anti-inflamatorna, anti-alergijska, antioksidantna, puferska i regulatorna uloga.

Active hydrogen professional cream je namenjen svim starosnim dobima od profesionalnih sportista, rekreativaca i svima onima koji se izlažu jakim fizičkim naporima do ljudi koji dosta vremena provode sedeci za racunarom, a takodje i starijima koji imaju probleme sa bolovima u zglobovima i kostima. Vrlo brzo vec nakon prvog nanosenja osoba moze osetiti olaksanje.

Zadovoljni korisnici ove jedinstvene kreme imaju sjajne utiske, jer Active hydrogen povećava snagu pokreta i fizičke sposobnisti. Zbog svog snažnog efekta, potvrđeno je da molekularni vodonik deluje na sama oštećenja tkiva i ćelisjke organele, delujući blagotvorno i skraćujući drastično period oporavka na mestu povrede ili oštećenja u kolenima ili zglobovima. Sprečava proces starenja kože i eliminiše znakove starenja. 

Idealno balansirana krema koja je jedinstvena na tržistu istovremeno greje i hladi već pri prvom nanošenju. O dejstvu molekularnog vodonika na našem tržistu Active hydrogen kreme možete naći opširnije na ovom linku i društvenim mrežama, kao i na Instagramu.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!