Monday, December 4, 2023
HomeUrban vodičDešavanjaMartovski Green Love festival počinje za dva dana na Novosadskom sajmu

Martovski Green Love festival počinje za dva dana na Novosadskom sajmu

25. marta u Master hali Novosadskog sajma otpočeće Green Love festival koji će ponovo ugostiti velika strana i domaća imena di-džej scene.

Prvog dana festivala, novosadskoj publici predstaviće se nemački di-džej Ben Balans, Rajol iz Tunisa, a slušaćemo našeg sjajnog Marka Nastića koji nastupa sa svojim konceptom Easy Tiger.

I druge večeri festivala, 26. marta publika će uživati zasigurno jer nastupa di-džej Ramiro Lopez, kao i jedan od najcenjenijih tehno di-džejeva i producenata na Balkanu Vladimir Aćić i Ana Kršev.

Ulaznice možete pronaći po ceni od 790 dinara za jedan dan, na svim Gigstix prodajnim mestima, ili onlajn putem sajta gigistix.com. Dvodnevna ulaznica iznosi 1490 dinara.

Više informacije pronađite na sajtu Green Love festivala, Fejsbuk i Instagram nalogu festivala.

Kao i uvek, vrlo je važno da #SAMOODGOVORNO rejvujemo jer je to jedini način da zaštitimo sebe i druge i da se prepustimo „zelenoj“ ljubavi, koju iznova budi vrhunska elektronska muzika.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!