Thursday, June 13, 2024
HomeGreenAstrologijaMesečni Horoskop za Jul

Mesečni Horoskop za Jul

Ovan

Još uvek se nalazite u periodu koji obiluje entuzijazmom i verom da sve što započnete ima svoj smisao i cilj. Možda je sad pravo vreme da budete nešto više obazrivi prema svojim potezima koje ste spremni uraditi kako se ne biste kasnije kajali i beskončano analizirali gde ste napravili grešku. Ko radi taj i greši, stara je poslovica, pa niste ni vi imuni na nju, ali svakako vodite računa da ne preterate. Oslonite se na unutrašnji osećaj koji vas neće prevariti i poverujte sebi, pa ako se i desi greška nećete imati kome drugom zameriti, a pri tome ćete imati sopstveno iskustvo za budućnost. Sad nije vreme da menjate pravac i cilj koji ste sebi zacrtali, hrabro vozite napred jer dani koji su pred vama će doneti rezultate koji su vam preko potrebni kao potvrda sopstvenog vrednovanja. Odnos sa partnerom bi se mogao naglo menjati, a na vama je da ovog puta budete što hladnokrvniji i pribraniji, što inače nije vaša odlika, ali je zato vreme da se tome naučite. Neke vama drage osobe mogu pokazati nenadano interesovanje za veću bliskost, samo trebate sebe preispitati da li ste spremni za takve poduhvate. Zvezdana konstelacija ukazuje da ste spremni na radikalne poduhvate u privatnom životu, samo je još ostalo na vama da to prihvatite i sprovedete u delo.

Bik

Ovo je period kad se verovatno nalazite na raskrsnici, a još uvek se niste odlučili na koju stranu da krenete. S obzirom da nikad niste bili skloni hazarderstvu, ali je vreme da pokušate malo više sebi priuštiti opuštenosti bez straha da će materija kojoj dajete prioritet okrenuti vam leđa. Nije sva sigurnost uvek u materijalnom i finansijskom delu života, samo je potrebno da to osvestite kod sebe. Dani pred vama nametnuće nove obaveze, zato se potrudite da sve stare koje odlažete već neko vreme svedete na minimalnu meru ako već ne možete da odradite u zadatim rokovima. Ljubav će u ovom periodu zauzimati bitno mesto, tako da ćete biti spremni na mnoge promene, ali i ustupke prema dragoj osobi. Pojaviće se određene želje za avanturizmom, ali i da rušite postojeće norme moralnosti po vašim standardima. Vreme je da se oslobodite tradicionalnih stega na polju emocija i uradite sve prema sopstvenom osećanju bez obzira što postoji strahovanje šta će drugi reći. U krajnoj linji vaš život je samo vaš. Romantika koju ćete osetiti neće vas napustiti u koliko ste spremni ispratiti svoje signale koje vam šalje druga strana.

Blizanci

Do 12. maja nije vreme da donosite bitne odluke, ali vi to već znate prema svom unutrašnjem glasu koji vas ne napušta. Osim što ćete imati duboke uvide u mnoga događanja moguće su i promene na ličnom planu kad ćete shvatiti da i nije tako teško menjati sam sebe, ali samo pod uslovom da to dobrovoljno prihvatite. Samopouzdanje vam raste, a samim tim i spremnost za određene odluke koje ako sprovedete u delo u ovom periodu mogu imati samo pozitivne odjeke. Sve više dobijate inspiraciju da određene prepreke koje su vam se do sad činile velike prevaziđete na lagan način i shvatite lakoću življenja kojoj oduvek težite. Ljubav je za vas zabava i vedrina pre svega, ovog puta ćete imati to na delu. Izazova neće nedostajati, ali to vam je i cilj, jer u čemu bi onda bila čarolija. Potrudite se da komunikaciju sa partnerom svedete ako već ne na prijatnost, onda na kulturni dijalog, jer vam ovog puta neće biti lako izaći na kraj sa tim delom koji vam inače ide od ruke. Pokažite malo više zainteresovanosti i na taj način možete mnoge prepreke u ovom periodu prevazići, jer partner je ovog puta vrlo osetljiv, a vi to ne primećujete. Inspiracije vam neće nedostajati, kao ni izazova, a svakodnevnica će biti mnogo dinamičnija od onoga što očekujete.

Rak

Nalazite se u fazi velikih ambicija koje nije lako ostvariti. Možda je vreme da preispitate realnost postavljenih ciljeva pred sebe. Investicije koje planirate možda su u ovom momentu prevelik rizik za vas samo toga još niste svesni. Još jednom dobro preispitajte sebe pre nego krenete u realizaciju, jer posle nećete imati priliku da se povučete, naročito ne na način kako vam to sada izgleda. Razmislite o tome da uđete u ortakluk kako bi lakše stigli do cilja, ali i sebi olakšali zacrtano. Ako se nalazite u vezi po nekad se osećate zapostavljeno. Preispitajte sebe da li dovoljno dajete i ne očekujete previše. Otvoren razgovor i usaglašavanje oko nekih sitnica koje vas sad pomeraju je možda pravi put da uspostavite stabilnost. Oni koji su slobodnog statusa treba da preispitaju svoju spremnost na ulazak u novu vezu koja ima tendenciju da ne bude onakva kakvom ste je zamišljali. Razmislite da li ste isuviše ranjivi, kako ne bi posle ne zadovoljstvo isplivalo na površinu naizgled ničim izazvano. Ključ koji tražite je u tome da umanjite očekivanja koja druga strane trenutno ne može da pruži i pokažete spremnost na razumevanje.

Lav

U ovom periodu više negi ikad je potrebno da verujete sebi i svojoj intuiciji koja će vam ukazati na puteve za koje do sad niste ni pretpostavljali da možete njima krenuti. Odluku ste do sad već trebali doneti kojim putem dalje, sad je vreme samo realizacije i aktivnog delovanja koje vam ne pada teško. Za vas su se vremena promenila i rezultati su izvesni, a period uživanja tek predstoji. Osećaj krivice koji je još uvek možda negde duboko zakopan u vama eliminišite jer nema realnu osnovu. Birajte saradnike i poslovne partnere prema svojim afinitetima, a ne prema sugestijama drugih, jer vi sami najbolje znate šta vam treba. U ljubavi vam neće nedostajati samopouzdanja, ali ne preterujte. Odnosi sa partnerom su kvalitetniji i bolji nego u prethodnom periodu zahvaljujući vama, a ako tako nastavite i dalje na najboljem ste putu da od postojećeg napravite stabilnost, ali i čaroliju koja vam u ovom momentu nedostaje. Ono što nedostaje partneru je vaše samopouzdanje, potrudite se da to prenesete i na druge ako bi ste doprineli kvalitetu koji je već sad na zavidnom nivou. Promene nisu na vidiku, a vama sad nisu ni potrebne, jer je vreme za uživanje u ono u šta ste dugo ulagali sebe i svoje emocije.

Devica

Još jednom se nalazite na vrlo ozbiljnom životnom ispitu. Ako do sad niste savladali neke lekcije vreme je da ih ponovite još jednom, put neće biti lak i jednostavan, ali će svakako biti koristan i plodonosan za budućnost. Zato još jednom hrabro prebrodite period u kome će biti dosta izazova i tenzije. To što imate drugačije stavove od većine ne znači da niste na pravom putu. Vreme za konačne odluke još uvek nije, dajte sebi malo prostora da udahnete i sagledate realno situaciju koja vam se ne čini ružičasta. Okolnosti koje su vam drugi nametnuli ne znači da u vremenu nećete moći promeniti, ne očajavajte. Ljubavni segment vašeg života je takođe na preispitivanju, ali to ne znači da uvek mora biti onako kako ste vi zaključili detaljnom analizom i onim što nazivate realnim, jer realnost je u očima posmatrača kao i lepota. Potrebno je malo više adaptacije na postojeće okolnosti i sve će vam se tada činiti lakše i lepše. Oni koji su slobodni imaće priliku sresti osobu koja vam je već poznata, ali na koju niste do sad specijalno obraćali pažnju. Vreme je da poverujete da se i vama može dogoditi ono što ste sanjali, izazova i prilike vam neće nedostajati. Prava i trajna ljubav ne događa se samo drugima već i vama, samo je potrebno da u to poverujete.

Vaga

Trenutno ste u fazi kad ste uspeli da se rasteretite briga i problema koji su vam delovali nerešivo u protekom periodu. Sada prionite na posao kako bi ste sve priveli kraju što ste imali, jer će se pojaviti prilika koja se nekima događa samo jednom u životu, a nekima nikad. Na vama je da iskoristite ovaj period na najbolji mogući način svojom akcijom, samo je pitanje koliko ćete imati hrabrosti koja je uvek pod znakom pitanja kod vas. Vreme je da krenete hrabrije i odluke donosite smelije. Ako je u ljubavi nastalo stanje nerazumevanja porazgovarajte sa prijateljima i osobama od poverenja od kojih uvek možete dobiti dobar savet kako prevezići novonastalu situaciju. Nemiri koji vas muče traju već neko vreme i na vama je kako da uspostavite balans koji vam je neophodan, ali isto tako morate biti spremni na nove izazove kojih će biti ovog puta više nego što očekujete. Partner nije više trpeljiv i spreman na kompromise kao do sada iako se vama i ne čini da je pravio bilo kakve ustupke. Ako ste spremni na jedno vreme samoće možda bi trebalo to otvoreno reći i napraviti dobar kompromis koji će obema stranama u vremenu doneti više koristi nego što se to sada čini. Ipak, morate skupiti dovoljno snage za period koji vas čeka, jer kako god se okrene dosadno vam neće biti.

Škorpija

Polje posla još uvek se nalazi u fazi stagnacije, zato ne očekujte previše, ali svakako ovo vreme možete iskoristiti za prestrojavanje redova i pravljenje bilansa koji će svakako biti pozitivan iako ne onoliko koliko ste vi očekivali. Iako niste poznati po tome da se rasipate novcem, trošite ga samo na ono što je neophodno, i vodite računa da sve obaveze na vreme izmirujete. Potrebno je da imate savršenu kontrolu nad svojim reakcijama, ali i dešavanjima koja će to prouzrokovati. Ego vam je i dalje jak, ali je vreme da realno sagledate svoje mogućnosti, jer samo tako ćete u narednom periodu kad vam se budu ukazale ne male šanse moći biti realni i spasiti sebe mogućeg većeg rizika. U ljubavni nemojte potezati stare rane ako ih ima i nesuglasice sa partnerom, koliko god da pamtite. Jednostavno to sad nije vredno vremena koje vam ukazuje na mnogo lepša dešavanja, a na vama je samo kako ćete to iskoristiti. Kritika prema dragoj osobi neće doneti promenu, možda je bolje da ovog puta budete malo mudriji i pustite vremenu da radi za vas kako bi parter sam uvideo gde je pogrešio. Napad nije uvek najbolja taktika. Slobodni Škorpioni iako će imati više prilika za dešavanja na polju emocija, trebalo bi ipak da razmisle šta je to što žele i koji su kriterijumi, jer čini se kao da su se lončići pobrkali. Generalno se nalazite u dobrom periodu, a samo je na vama da odlučite kako ćete na stvari gledati.

Strelac

Još samo neko vreme se nalazite u prividnom stagniranju i mirovanju. Sledi period velikih aktivnosti. Sad je pravi momenat da se na njih pripremite kako bi ste bili spremni da u momentu kad se ukažu prilike vaše reakcije budu maksimalno pozitivne što će doneti vrlo velike rezultate. Nervoza će biti pratilac, ali ne mora doneti neprijatnosti. Sagledajte kako što efikasnije dovesti sebe u stanje stabilnosti. Na drugoj strani možda imate poslove koje radite, a nisu po vašim merilima. Svakako to nije razlog da im okrenete leđa jer vam još uvek donose prihod koji nije zanemarljiv. Isključite emocija kad je materija u pitanju i okrenite se ciljevima, jer ćete uskoro biti na domak toga da krenete u njihovu realizaciju. Emotivni život će vam dati podstrek za sva ona polja na kojima vam baš ne ide najbolje, jer je to trenutno najstabilniji deo vašeg života. Negujete ono što imate jer se to ne sreće svaki dan. Slobodni Strelčevi će sa osobom koja im je već poznata možda ostvariti nešto više od običnog druženja i provesti trenutke koji će aktivirati onaj davno zaboravljeni osećaj leptirića u stomaku, a koji je sad neophodan. Ljubav vam se smeši sa više strana, a na vama je koji ćete izbor napraviti i proceniti koji put je najlakši što ne znači da je i najbolji, zato ipak malo mudrosti nije na odmet, a vi bar time uvek obilujete.

Jarac

Prihvatanje novih iskustava kroz rad je u ovom momentu primarno. Sad je više nego ikad neophodno da naučite da se nekad mora biti i pokoran sluga ali na dobrovoljnoj bazi kao i dobrovoljno žrtvovanje za druge. Gordost je vaša jača strana, ali sad je vreme da na to zaboravite i stavite sebe na raspolaganje drugima, a pri tome ćete imati priliku da naučite i nešto novo što će vam prilično koristiti u budućnosti. Koncetracija je u ovom periodu takođe bitna kao i potreba da se planovi suze ako je to neophodno i naprave restrikcije kako bi rezultati bili što jačeg efekta. Primenite sve znanje koje imate u aktuelne sfere zarad drugih, a željenje mogućnosti u narednom periodu će doći po prirodi sleda događaja. Emotivni život prilično zanemarujete zarad egzistencije, ali ako stvari pogledate iz drugog ugla možda ugledate svetlo na kraju tunela. Ljubav ne dolazi po porudžbini i uvek je potrebno biti otvoren i spreman za prepuštanje što vama u ovoj vazi sada naročito teško ide. Oni Jarčevi koji su slobodni imaće priliku za sjajnu ljubavnu romansu od koje je moguće očekivati stabilnost u vremenu ako se samo malo više opuste i dopuste drugoj strani da pokaže čarolije koje sami sebi nekad zabranjujete.

Vodolija

Do kraja meseca moraćete se pomiriti sa tim da stvari teku po starom ustaljenom redosledu. Do tada sakupljajte pozitivnu energiju koja će imati priliku krajem meseca da ima svoju pozitivnu i praktičnu primenu. Rizik je nešto što se podrazumeva kod vas, ali zapitajte sebe da li postoji mogućnost da ovog puta sebe dovedete u ne baš sjajnu materijalnu situaciju zbog toga. Ono što ste uložili do sad ne bi ste trebali tek tako stavljati na doboš i igrati se osim ako ne računate da vam je vreme dobar saveznik. Ako se nalazite u dužoj vezi naprasno možete otkriti da osoba prema kojoj ste gajili do sad stabilna osećanja vam je postala monotona i dosadna. Ne preterujete sa kriterijumima, jer je možda pre svega potrebno da se zagledate u sebe i zapitate da li dajete dovoljno u odnosu na to koliko očekujete. Nećete oskudevati u naletu novih simpatija, ali je pitanje da li je to dovoljno da opstane u vremenu i da stavite na kocku ono što se ne stiče tako lako i ne sreće svaki dan. Poštovanje prema drugima gradimo pre svega ako ga imamo prema sami sebi, pa je tako došlo vreme da samo sebe više cenite kako bi ste lakše razumeli drugu stranu koja ovog puta ipak zaslužuje više od onog što dajete. Dani koji dolaze doneće mnogo više zadovoljstva samo pod uslovom ako ste spremni da ih prepoznate i uzmete ono što je ponuđeno.

Ribe

Period u kome se nalazite je vrlo intenzivan na svim poljima. Napravite listu prioriteta kako se ne biste izgubili kompas i tako napravili još veću zbrku. Komunikacija je u narednom periodu izuzetno bitna za vas, ali i rešavanje nekih zaostalih stvari iz prošlosti, a koji se tiču papira i dokumenata. Proverite sve ono što bi vam moglo eventualno zadavati muku na tom polju. Sa druge strane konstruktivne ideje vam neće nedostajati. Preispitajte svoje stavove prema saradnicima, nemojte biti suviše strogi iako to ne znači da niste realni. Na polju finansija stvari stoje više nego izazovno, ali je vreme da se i vi upustite u vode koje traže malo više rizika, uspeh je više nego izvestan, samo je potrebno hrabrosti. Zažmurite ovog puta i pustite se. Emotivni odnosi su pod lupom u smislu odgovornosti, spremnosti na prihvatanje obaveza i usklađivanja. Partner bi mogao postaviti zahteve kojima niste spremni izaći u susret, ali to ne znači da trebate agresivno reagovati. Pustite malo da vreme radi za vas i da sebi omogućite manevarski prostor vama toliko uvek potreban. Za slobodne Ribe može se pojaviti neko vrlo približan onome što smatrate da je ideal u emotivnim odnosima, ali to ne znači da trebate biti brzopleti i reći hop pre nego skočite. Iz iskustva znate da ste do sad to već skupo platili, oprez je svakako poželjan. Kako god bilo dajte sebi na volju i unesite malo više dinamizma u svoj život kroz igru i vedrinu, jer vas čekaju brojna lepa iznenađenja.

Sanja , profesionalni Astrolog, Numerolog i Tarot tumac
065/68-17-161             065/68-17-161

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!