Thursday, June 13, 2024
HomeBlueMultifunkcionalac za sve

Multifunkcionalac za sve

Po prvi put od nastanka Urban Web portala u prilici smo da se družimo sa jednim multifunkcijskim uređejem i kompanijom EPSON, koja je već više od 20 godina prisutna na domaćem tržištu. Za ime “velikog plavog” obično se vezuje vrhunski kvalitet štampe i povoljni kertridži, mada to nisu jedine karakteristike koje EPSON razlikuju od drugih brendova. To se najbolje može videti kroz nižu klasu mašina, koja je kod nas izuzetno popularna. Upravo zbog toga u nastavku priča vam predstavljamo Stylus SX125, koji je već izvesno vreme aktuelan u IT šopovima širom Srbije, a specifičan je po tome što je izuzetno malih dimenzije i što može da odradi većinu operacija kao i neki profi modeli.

Pretpostavljamo da pogađate da je reč o inkjet rešenju, koje u konkretnom slučaju koristi  4 odvojena kertridža, operiše rezolucijom od 5760x1440dpi i može da obavlja 3 funkcije (štampanje, kopiranje i skeniranje). Kao print mašina Stylus SX125 se najbolje pokazao u radu sa tekstualnim i grafičkim dokumentima, što isto možemo reći i za funkciju kopiranja. Ako ne odradite neka fina podešavanja u drajverima kopije izgledaju malo jače, odnosno grublje, ali su i dalje sasvim upotrebljive. Skener je za cenovni rang u kom se MF nalazi sasvim ok i tu smo dobili ono što smo očekivali.
Stylus SX125 na sebi nema nekih posebnih detalja, napravljen je od kvalitetne plastike i lako se održava. Sa računarom komunicira isključivo preko USB 2.0 veze. Kompatibilan je sa svim aktuelnim  Win i Mac okruženjima i u slučaju da zatreba može biti potpuno mobilan. Sjajna spravica, nema šta, a da stvar bude bolja nudi se po ekstra povoljnoj ceni.
Cena (sa PDV-om): 4.299,00 dinara
Kontakt: EWE, www.ewe.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!