Thursday, July 18, 2024
HomeBlueArt ShowFilm: Kung Fu Panda 2

Film: Kung Fu Panda 2

Jao, jao, jao – jednostavno moram ovako da počnem ovu pričicu pošto sam sav ushićen jer je ostalo svega nekoliko dana do domaće premijere filma Kung Fu Panda 2. Totalno otkačeni Po nas je u prvom delu nasmejao do suza, a kako stvari stoje i u nastavku će biti tako, ako je za verovati kritičarima na IMDB-u i sličnim filmskim portalima.

Stara ekipa je na okupu, kako ona crtačka, tako i ona koja je pozajmila glasove glavnim junacima, a pritom sve je još u 3D-u! Ah taj 3D, može li danas nešto bez njega? Veoma teško! U svakom slučaju ja sam siguran da ću se dobro zabaviti, a verujem i vi. Dok se to ne dogodi ostaje nam da po nekoliko puta dnevno isčitamo sinopsis crtaća koji kaže sledeće:

Poovi snovi su se ostvarili, sada je Zmajski ratnik koji štiti dolinu Mira uz svoje drugare, majstore kung fua, Furioznu petorku. Ali Poov fantastični život ugrožen je pojavom strašnog zlikovca koji planira da upotrebi tajno, nezaustavljivo oružje da bi pokorio Kinu i uništio kung fu. Po će morati da se okrene svojoj prošlosti i da otkrije tajne svog misterioznog porekla i samo tada će uspeti da oslobodi snagu koja mu je potrebna za uspeh.

Eto, toliko od nas…

Kontakt: Taramount film, www. taramountfilm.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!