Ljubitelji filmova širom Srbije će imati priliku da uživaju u najaktuelnijim ostvarenjima ovoga leta, jer Cineplexx bioskop na otvorenom stiže u STOP SHOP ritejl parkove u čak 7 gradova. Projekcije filmova kreću od 21 čas i ulaznice će biti dostupne za prodaju sat vremena pre početka filma. Cena ulaznice će biti 300 dinara.

 

Cineplexx bioskopski karavan svoj put započinje ovog petka, 9.jula u Sremskoj Mitrovici, gde će se zadržati ukupno 3 dana. Svake večeri u 21h biće prikazan najnoviji film iz Marvel univerzuma „Crna udovica“ sa Skarlet Johanson u glavnoj ulozi.

 

Gledanje filmova pod otvorenim nebom organizovano je pomoću slušalica, tako da obavezno ponesite svoje slušalice i mobilne telefone. Na licu mesta je potrebno da se povežete na zvanični Wi-Fi bioskopa na otvorenom, kako bi preuzeli aplikaciju LISTEN EVERYWHERE na Google Play, App Store ili AppGallery prodavnici i uživali u savršenom zvuku filma koji gledate.

 

To nije sve, za potpuno bioskopsko uživanje na otvorenom, očekuju te i omiljene Cineplexx grickalice. Vidimo se u tvom gradu u bioskopu pod otvorenim nebom.

 

RASPORED CINEPLEXX BIOSKOPA NA OTVORENOM PO GRADOVIMA:

 

GRAD DATUM PROJEKCIJA U 21h
Sremska Mitrovica 9 – 11. jul Crna udovica
Smederevo 16 – 18. jul Crna udovica
Čačak 23 – 25. jul Svemirski basket: Novo nasleđe
Lazarevac 30. jul – 1. avgust Svemirski basket: Novo nasleđe
Vršac 6 – 8. avgust Odred otpisanih – nova misija
Sremska Mitrovica 13 – 15. avgust Odred otpisanih – nova misija
Požarevac 20 – 22. avgust Glavni heroj
Subotica 27 – 29. avgust Glavni heroj