Saturday, June 22, 2024
HomeBlueNeograničen internet za studente

Neograničen internet za studente

U okviru specijalne ponude za studente Telenor nudi neograničeno surfovanje u novoj Telenorovoj Pametnoj mreži u okviru paketa „Surfuj 10GB student“. Svim studentima koji imaju od 18 do 27 godina ovaj paketje dostupan sa 200 dinara popusta na mesečnu pretplatu. Umesto pretplate od 1190, cena za studente je 990 dinara mesečno, a uz pretplatu se dobija i modem za prenos podataka po ceni od 1 dinar.

Paket „Surfuj 10GB student“ sadrži 10 gigabajta saobraćaja po punoj brzini, od čega vam je 5 gigabajta uvek na raspolaganju, a dodatnih 5 gigabajta možete koristiti od ponoći do 6 časova. U slučaju da potrošite saobraćaj po punoj brzini prenosa, do kraja meseca neograničeno pristupate Internetu smanjenom brzinom, bez dodatne naplate.

Za najbolje iskustvo mobilnog Interneta, Telenor je do sada u Vojvodini, Beogradu, Šapcu, Kragujevcu, Novom Pazaru, Kruševcu, Užicu i u još nekoliko manjih gradova zapadne i južne Srbije predstavio novu Pametnu mrežu, proširenih kapaciteta i najvećih brzina prenosa sa najnovijom tehnologijom mobilnog širokopojasnog Interneta (HSPA+ i HSPA). Telenorova Pametna mreža će u narednim mesecima biti predstavljena i u ostalim delovima zemlje.

Realne prosečne brzine protoka iznose 3-6Mb/sec, koji je sada i do pet puta brži nego ranije.

Uz ovu ponudu i Telenorovu Pametnu mrežu studenti će imati najbolje iskustvo surfovanja Internetom i dobijanja svih neophodnih podataka za učenje i druženje na društvenim mrežama.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!