Tuesday, December 5, 2023
HomeArt ShowMuzikaNikola Vranjković objavio spot za pesmu „Arsenije“

Nikola Vranjković objavio spot za pesmu „Arsenije“

Nikola Vranjković objavio je novi video spot za pesmu „Arsenije” koja se nalazi na njegovom aktuelnom izdanju “Teorija zabave”.

Spot je režirao, snimao i montirao Milan Panić, koji je autor i prethodnog Vranjkovićevog spota za pesmu „Kad tuga pobedi bes”. Radio je na više od trideset dokumentarnih filmova i serijala. Veliki broj njegovih filmova i projekata osvajao je nagrade na domaćim i stranim festivalima.

Spot je sniman u Zvonačkoj banji, u kompleksu nekadašnjeg hotela „Mir”. Glavnu ulogu  u ovom malom filmu glumi Aleksandar Živković Lisa, doajen pirotskog Narodnog pozorišta. U karijeri je ostvario više od 150 uloga u pozorištu, na filmu i televiziji. Bio je član ansambla Niškog i Narodnog pozorišta u Leskovcu. Dobitnik je velikog broja nagrada i priznanja, a poznat je kao prvi voditelj i spiker Radio Pirota.

 

Video spot za pesmu „Arsenije“ pogledajte ovde: https://youtu.be/ycs0Z73evRQ?si=eEjPtEWO-dZBwmYV

Nikola Vranjković je kultni beogradski rok autor, pesnik, kompozitor i muzički producent. Gotovo dve decenije bio je ključna autorska ličnost beogradskog benda Block Out, a samostalnoj karijeri posvetio se 2014. godine.

Njegov prvi samostalni album „Za ovde ili za poneti” izašao je 2001. godine, uz istoimenu knjigu pesama. Mini album i knjigu „Bremeplov” objavio je 2014, dvostruki album „Veronautika” izašao je 2017, dok se trostruki koncertni album “Biološki minimum” pojavio krajem 2020. godine.

Mini album „Teorija zabave“, na kome se nalazi i aktuelni singl „Arsenije”, objavio je u maju 2022.godine za diskografsku kuću Multimedia Music.

Spot za pesmu „Arsenije“ ujedno je i najava tradicionalnog prednovogodišnjeg koncerta u beogradskoj MTS Dvorani, koji će biti održan 26.decembra. Pre toga, Vranjković će sa svojim bendom nastupiti 17.11. u Valjevu, 28.11. u Kragujevcu i 30. novembra u Novom Sadu.

 

EP „Teorija zabave“ dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, na svim relevantnim muzičkim platformama kao i online na www.multimedia-music.com.

 

Nikola Vranjković:

https://youtu.be/de4UqAavhLc

https://www.facebook.com/nikola.vranjkovic.official/

https://www.youtube.com/channel/UCoRuu4AJX2KJgm3oZqwSBEw

https://youtu.be/de4UqAavhLc

Multimedia Music:

www.multimedia-music.com

www.facebook.com/MultimediaMusicSRB/

www.youtube.com/channel/UCImyKst5_VzEjQgryH_wGMA

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!