Monday, July 15, 2024
HomeArt ShowMuzikaVeliki beogradski koncert Ritma Nereda 11. novembra u Zappa Bazi!

Veliki beogradski koncert Ritma Nereda 11. novembra u Zappa Bazi!

Novosadski bend Ritam Nereda, posle nekoliko godina pauze, održaće veliki koncert u Beogradu, 11. novembra u Zappa Bazi.

Ako ne računamo festivale i manje klupske svirke, poslednji veliki koncert u Beogradu imali smo 2017. godinepodsećaju momci iz benda i dodaju: „’Novo doba’ donosi novu, jaču energiju, vreme je za još jedan koncert za pamćenje!

Ritam Nereda je, bez sumnje, jedan od najistrajnijih, najproduktivnijih i najbeskompromisnijih sastava svoje generacije i sinonim za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Iza sebe iza sebe ima vrlo bogatu karijeru, čemu svedoči trinaest izdanja i preko 1000 koncerata.

Neredi u Beograd dolaze u sklopu turneje na kojoj promovišu album „Novo doba“, objavljen u aprilu 2023. godine za izdavačku kuću Mascom. Album je objavljen kao Record Store Day izdanje i kritičari su ovaj album veoma visoko ocenili, a ako je sudeći po reakcijama na nastupima, kao i prodaji ovog izdanja, album je fantastično prihvatila i publika! 

 

Na koncertu u Beogradu će, osim najistaknutijih pesama sa izdanja „Novo doba“, svirati i najveće hitove iz cele svoje karijere.

 

Ulaznice za koncert 11. novembra u Zappa Bazi u Beogradu u prodaji su po ceni od 1500 RSD, putem mreže Gigstix: https://new.gigstix.com/event/ritam-nereda-beograd-11-novembar-2023/ , Ulaznice će od petka, 20. oktobra, biti dostupne i u Zappa Baru (Kralja Petra 41).

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/135208526278633

 

Spot za numeru “Lomi” – https://youtu.be/0MqhivLObMM

Spot za numeru “Tuđe zastave” – https://youtu.be/fZnrIdN4clQ 

Youtube.com channel – https://www.youtube.com/user/neredsource

Official facebook.com page – https://www.facebook.com/RitamNereda

Instagram profile – https://www.instagram.com/neredsource/

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!