Sunday, April 21, 2024
HomeBlueArt ShowNovi album benda The Prodigy premijerno u Beogradu

Novi album benda The Prodigy premijerno u Beogradu

Domaćini predstojećeg Wariror’s Dance Festivala koji će se 15. septembra održati u Beogradu, bend The Prodigy, su najveći deo ove godine proveli u studiju pripremajući novi album, koji se očekuje krajem godine. Album će nositi naslov: How to Steal a Jet Fighter. Publika koja je imala sreću da dođe do ulaznica na strogo selektovanom malom broju nastupa koji je bend imao ove sezone, imala je priliku da čuje nove numere: A.W.O.L. i Dogbite, a na presižnom Download Festivalu pred 100.000 ljudi premijerno je izvedena pesma Jetfighter.
Publika beogradskog izdanja WDF će među prvima na svetu moći da čuje pesme sa predstojećeg albuma. Posebno motivisani da se u najboljem izdanju prikažu pred publikom u Srbiji, The Prodigy najavljuju produženu verziju nastupa. Pored novih pesama bend će izvesti i antologijske numere koje su obeležile njihovu karijeru poput: Poison, Firestarter, Invaders Must Die, Voodoo People, Smack My Bitch Up i mnoge druge.
,,Za nas je velika stvar što organizujemo Warrior’s Dance Festival u Beogradu. Imamo poseban odnos sa publikom i veoma smo uzbuđeni što još jednom donosimo Prodigy zvuk u Srbiju. Sa nama će ovog puta nastupiti i naši prijatelji: Skrillex, Chase&Status, Caspa, Zane Lowe. Vidimo se na Kalemegdanu, biće opasno!’’ – The Prodigy.
Skrillex svojom muzikom inspirisao novi album grupe Muse
Predvodnik nove generacije ekstremne elektronske muzike revolucionarni Skrillex je svojom muzikom i posebno živim nastupima direktno inspirisao jedan od trenutno najvećih britanskih bendova Muse da naprave muzički zaokret i u svoju muziku unesu dup step bitove. Frontmen Benda Muse, Matt Bellamy, je nedavno izjavio da je oduševljen nastupom Skrillex-a koji je video u Londonu i da je pesma Unsustainable, ali i ceo predstojeći album The 2nd Law nastao pod velikim uticajem Skrillex-a.
Novu pesmu benda Muse, Unsustainable, možete poslušati ovde:

Frontmen The Prodigy Keith Flint gost na novom singlu War koji je producirao Caspa
Program predstojećeg WDF-a kreiran je u saradnji sa bendom The Prodigy i čine ga izvođači koji su trenutno inspiracija bendu. U prilog tome ide i novi Caspin singl War. Produciranom u dub step maniru pesmom dominira vokal Keith Flinta toliko karakterističan za muziku The Prodigy. Singl je premijerno emitovan na BBC Radio 1 u emisiji Hottes Record koju uređuje Zane Lowe.
Novi singl War nastao kroz saradnju Keith Flint-a i Caspe možete poslušati ovde:

WDF 15. Septembra na Kalemegdanu
Podsećamo da će se program Wariror’s Dance Festivala odvijati na tri bine: Warriors Stage, Take Me To The Hospital i Invaders Must Die. Pored The Prodigy, Skrillex-a, Caspe na festivalu će nastupiti i Chase and Status, Zane Lowe, Feed Me kao i domaća podrška: crossover dub reaggae povratnici Eyesburn, i punkeri za sva vremena – Ritam Nereda i Goblini, electro punk-pop heroine Lollobrigida, psihodelična electro rock senzacija Petrol, kao i grupe čije vreme tek dolazi – industrial pioniri DreddUp, i alternativi rock bend Hype.
Cena ulaznice iznosi 2.990 dinara, a u prodaji se nalaze i ulaznice za specijalnu RIP zonu po ceni od 4.990 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u ograničenim količinama na prodajnim mestima Gigstixa, Eventima, na info pultu šoping centra Ušće, biletarnici Beogradske arene, blagajni Doma Sindikata, kao i putem internet stranica
www.gigstix.com
www.eventim.rs
www.warriorsdancefestival.rs
www.warriorsdancefestival.com
www.facebook.com/WarriorsDanceFestivalBelgrade
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!