Sunday, July 14, 2024
HomeTechnolifeGedžetiNovi HONOR MagicBook X 15 laptop uskoro dostupan korisnicima u Srbiji

Novi HONOR MagicBook X 15 laptop uskoro dostupan korisnicima u Srbiji

Globalni tehnološki brend HONOR korisnicima u Srbiji najavljuje novi HONOR MagicBook X 15 laptop. Opremljen Intel® CoreTM procesorom 10. generacije, novi HONOR MagicBook X 15 pruža unapređene performanse u premium ultratankom aluminijumskom kućištu vrhunskog dizajna. Sa baterijom od 42Wh, dvokanalnom memorijom velike brzine, 2X2 MIMO dizajnom sa dvostrukom antenom i velikim kulerom, HONOR MagicBook X 15 obezbeđuje vrhunske karakteristike i besprekorno korisničko iskustvo. HONOR MagicBook X 15 laptop u Srbiji je, počev od ponedeljka 13. decembra, dostupan kod partnera po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 79.990 rsd.

 

Vrhunski dizajn laganog kućišta i HONOR FullView ekran za poboljšanu zaštitu očiju

Sa ultralaganim aluminijumskim kućištem, HONOR MagicBook X 15 teži samo 1,56 kg i uz debljinu od samo 16,9mm lako može da stane u većinu torbi i omogućava korisnicima da uživaju dok su u pokretu. Savršen za svaku priliku, HONOR MagicBook X 15 će u Srbiji biti dostupan u boji Space Gray.

Sa 15-inčnim zadivljujućim Eye Comfort HONOR FullView ekranom, ultratankim okvirima od 5,3mm sa tri strane i odnosom ekrana i tela od 87%, HONOR MagicBook X 15 pruža impresivno iskustvo gledanja i vrhunski kvalitet slike.

Savršen za one koji provode sate pred ekranom, HONOR MagicBook X 15 poseduje TÜV Rheinland sertifikat  о niskоm plаvоm svеtlu za bezbednije i udobnije čitanje i TÜV Rheinland sеrtifikаt bеz trеpеrеnjа.

 

Intel® CoreTM procesor 10. generacije

Pokrenut Intel® CoreTM i5-10210U i i3-10110U procesorima 10. generacije, HONOR MagicBook X 15 obezbeđuje unapređene performanse sa maksimalnom turbo frekvencijom od 4,2GHz.

Omogućujući korisnicima da lakše i efikasno obrađuju složene zadatke, HONOR MagicBook X 15 je opremljen dvokanalnom memorijom, poboljšavajući brzinu prenosa do 50% u poređenju sa jednokanalnom memorijom. U verzijama sa 16GB i 8GB DDR4 dvokanalne RAM memorije i jednim od najbržih uređaja za skladištenje od 256GB / 512GB, PCIe NVMe SSD, korisnici mogu da uživaju u većoj brzini prilikom obrade multimedijalnih fajlova, uređivanja fotografija i video zapisa ili igranja igrica sa prijateljima.

 

Obezbeđujući vrhunsko korisničko iskustvo tokom igranja igrica, HONOR MagicBook X 15 dolazi sa naprednim i velikim kulerom, koji postiže do 38% veći protok vazduha i omogućava efikasnu distribuciju toplote za održavanje temperature kojom se može upravljati čak i tokom dugih perioda upotrebe. Uz bateriju kapaciteta od 42Wh, korisnici mogu da uživaju u skoro 8 sati gledanja video sadržaja u 1080p rezoluciji ili skoro 8 sati pregledavanja veb stranica sa jednim punjenjem do kraja. Za one koji su stalno u pokretu, novi brzi punjač od 65W, težak samo 200g, može da napuni uređaj do 70% za samo 60 minuta.

BuyBitcoinswithCreditCard

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!