Wednesday, July 17, 2024
HomeTechnolifeGedžetiKako da telefonom snimite savršenu fotografiju

Kako da telefonom snimite savršenu fotografiju

Pametni mobilni telefoni već odavno nisu samo sredstvo za razgovore, već predstavljaju svojevrsni „prozor u svet”. Brojni korisnici iz sveta fotografije ih koriste i za svoje profesionalne radove, a neki od njih otkrivaju savete koji će i običnim korisnicima pomoći da na savršen način zabeleže važne trenutke koji im se dešavaju.

HONOR 50 označava novu generaciju mobilne tehnologije, sa ambicijom da potrošačima pruži impresivne karakteristike, uključujući zabavne i profesionalne mogućnosti snimanja vlogova i besprekorno iskustvo gledanja. Uz neverovatni dizajn HONOR 50 nudi jedinstveno korisničko iskustvo.

Marija Andrić, fotografkinja
Marija Andrić, fotografkinja

Zahvaljujući prednjoj kameri od 32MP sa uglom gledanja od 90o, korisnici mogu da naprave savršene selfije i video zapise, sa više ljudi i pejzaža snimljenih u kadru. HONOR 50 se može pohvaliti profesionalnom četvorostrukom zadnjom kamerom koja ima glavnu kameru od 108MP, širokougaonu kameru od 8MP, makro kameru od 2MP i dubinsku kameru od 2MP, što korisnicima omogućava snimanje fotografija i video zapisa sa izuzetno jasnom slikom i prelepim detaljima, čak i noću.

Honor 50 Wide

Kreiranje savršenih fotografija sa HONOR 50 telefonom nikada nije bilo lakše. Beauty portret, multi-video, wide i makro kamera svaka od ovih i brojnih drugih opcija može da vam donese novi svet kreativnosti. Istražite ih jer će vam dosta pomoći u pravljenju fotografija za pamćenje. Ono što fotku čini savršenom je i strpljenje, tako da bi korisnici, naročito oni koji vole da zabeleže svaki svoj trenutak, trebalo da istraže različite uglove, da promene perspektivu ili da aktiviraju opciju greed za balans detalja na fotografijama. Svetlo definiše ton i atmosferu, zato bi trebalo koristiti različite izvore svetlosti. Igrajte se sa senkama i refleksijama, a uvek postoji i opcija za editovanje”, saveti su fotografkinje Marija Andrić.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!