Monday, February 26, 2024
HomeBlueNovi HP Deskjet Ink Advantage štampači za ekonomičnu, brzu i kvalitetnu štampu

Novi HP Deskjet Ink Advantage štampači za ekonomičnu, brzu i kvalitetnu štampu

Kompanija Hewlett-Packard (HP) je objavila potpuno novi koncept štampanja – HP Deskjet Ink Advantage program.
Širok portfolio Ink Advantage štampača omogućava korisnicima da štampaju do dva puta više stranica za istu cenu.
Osnovna prednost ove linije je ekonomična štampa u prepoznatljivom HP kvalitetu, kao i niz inovativnih tehnoloških rešenja među kojima se ističe funkcija direktne bežične štampe (wireless direct printing) koja ne zahteva prisustvo mreže
Novi Ink Advantage koncept štampanja omogućava kućnim korisnicima i mikro-preduzećima da štampaju do 2X veći broj stranica za istu cenu uz prepoznatljiv i postojan HP kvalitet!

  • HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One štampač  ima ugrađen displej za jednostavno štampanje, skeniranje i kopiranje, i istovremeno je pogodan za štampu u visokoj rezoluciji i sve to uz niske troškove štampe.
  • HP Deskjet Ink Advantage 3515, 3525, 5525 i 6525 e-All-in-One štampači pored gore navedenih opcija, nude i opciju HP wireless direct printing koja omogućava korisnicima da jednostavno štampaju sa mobilnog telefona koji ima wireless pristup i to bez prisustva mreže ili rutera.
  • HP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One i  4625 e-All-in-One štampači omogućavaju korisnicima da štampaju, skeniraju, kopiraju i šalju fax, a da pri tom smanje do 40% utrošak energije uz pomoć  funkcije Scheduled On/Off.

Nova HP Deskjet ink Advantage linija štampača je poboljšana sa više funkcija i sa većom brzinom štampe od prethodnih modela. Cene ovih uređaja biće različite, kako bi HP odgovorio  na različite potrebe svojih kupaca. Ovu seriju čine 7 Ink Advantage štampača.
Inovativna tehnološka rešenja prvi put viđena na tržištu
Novi HP Deskjet Ink Advantage 3515, 3525, 5525  i 6525 e-All-in-One štampači dolaze sa inoviranim funkcijama koje se prvi put pojavljuju na tržištu. Uvodeći ova inovativna rešenja, kompanija HP potvrdila je i unapredila poziciju lidera ispunjavajući potrebe i želje svojih kupaca i omogućavajući im nekoliko stvari:

  • Jednostavno štampanje sa bilo kog mobilnog uređaja koji ima wireless pristup, bez prisustva mreže ili rutera, i to sve zahvaljujući funkciji HP wireless direct printing
  • Štampanje sa bilo kog mesta zahvaljujući funkciji HP ePrint
  • Direktno skeniranje u e-mail box-ove i to bez korišćenja PC-ja koristeći HP Deskjet Ink Advantage 5525 i 6525 e-All-in-One štampače

Svi Ink Advantage štampači poseduju ENERGY STAR sertifikat i omogućavaju i do 50 odsto uštede papira zbog automatskog, dvostranog štampanja i kopiranja.
Više izbora za pristupačnu, ekonomičnu štampu
Potencijalni korisnici imaju sedam novih DeskJet Ink Advantage štampača za ekonomičnu štampu:

  • HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One štampač idealan je za kućne korisnike koji žele kompaktan i ekonomičan uređaj. Korisnici mogu jednostavno da štampaju, skeniraju i kopiraju dokumenta i fotografije uz pomoć preciznog displeja i da prilagode slike ili tekst uz pomoć tastera “reduce/enlarge”. Studenti, takođe, mogu da iskoriste povoljnost štampe bez margina uz HP kvalitet, kako bi napravili impresivne rezultate.
  • HP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One, 4625 e-All-in-One štampači idealni su za poslovne korisnike koji zahtevaju sveobuhvatan uređaj sa funkcijama za štampanje, skeniranje, kopiranje i slanje faks-a. Odštampana dokumenta su izvanrednog HP kvaliteta i po niskim troškovima štampe. Uređaji su sa ENERGY STAR sertifikatom i imaju 35-stranica Document Feeder kako bi se štampanje završilo brzo i efikasno.

Sa štampačem HP Deskjet Ink Advantage 4625 e-All-in-One, kućni korisnici i oni u manjim kancelarijama mogu jednostavno štampati i ako su dosta udaljeni od uređaja, i to zahvaljujući HP ePrint funkciji koja, između ostalog, korisnicima omogućava i da da dele resurse uz pomoć wireless mreže.
Niski troškovi štampe, izuzetan HP kvalitet štampe
Dva nova Ink kertridža, HP 650 i HP 655 serije, napravljena su sa uvođenjem novih HP DeskJet Ink Advantage štampača. Ovi originalni HP Ink kertridži mogu da štampaju i do 600 strana po ceni već od 1.000 dinara, a da je pri tom kvalitet tih dokumenata na jako visokom nivou, a odštampane fotografije su laboratorijskog kvaliteta.
Inovativni HP Ink Advantage koncept omogućava studentima da zablistaju zahvaljujući odštampanom materijalu koji koriste u svojoj edukaciji i zahvaljujući svojim projektima koji su odštampani po veoma povoljnoj ceni; Kućni korisnici i mikro-preduzeća mogu uživati u pouzdanoj i kvalitetnoj štampi uz niske troškove.
Zbog izuzetne pouzdanosti, HP DeskJet Ink Advantage štampači svojim korisnicima omogućavaju smanjenje troškova koje bi imali usled oštećenja štampača, a koje može nastati korišćenjem alternativnih kertridža.
Bloger Marko Čavić, koji je prvi imao prilike da testira jedan od uređaja, na samom događaju je sa prisutnima podelio svoje utiske o novom HP – ovom konceptu.
On je istakao da je impresioniran ekonomičnošću, kvalitetom, i brzinom rada uređaja iz HP Ink Advantage programa i da će svoje utiske nastaviti da deli sa svim zainteresovanim čitaocima na portalima http://mi2design.com/mobile/ i http://www.mondo.rs/cs505/Magazin/Komunikacije.html.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!