Friday, May 24, 2024
HomeBluePosvećeni štampanju fotografija kod kuće

Posvećeni štampanju fotografija kod kuće

Posebno dizajnirani kako bi obezbedili superiorno štampanje fotografija i opremljeni velikim brojem funkcija, modeli Expression Photo XP-850 i XP-750 iz Epsona su idealni za ljubitelje fotografije koji žele A4 štampač iz visoke klase uz koji bi na najbolji način predstavili svoje fotografske veštine. Ovu seriju odlikuju sledeće karakteristike:

• Nova Claria Photo HD mastila u šest boja za superioran kvalitet i postojanost fotogaija
• Kompaktne dimenzije – 40% manji od prethodnih modela
• Motorizovana kontrolna tabla i nosač za papir
• Ekran dijagonale 8.8cm, osetljiv na dodir, sa interaktivnim menijem koji je jednostavan za korišćenje
• Unapređen Epson Connect servis sa novim Remote Print Driver i Scan-to-Cloud opcijama
• Automatsko Wi-Fi podešavanje i direktna Wi-Fi konektivnost
• Specijalizovani otvor sa zadnje strane za karton i teške foto papire
• Štampanje na CD i DVD medijima
Ovi štampači koriste nova Epsonova Claria Photo HD mastila, koja su idealna za ljubitelje fotografije kojima je bitno da odštampaju fotografiju superiornog kvaliteta koja će trajati do 300 godina u foto-albumu. Ovaj šestobojni komplet mastila (crna, cijan, magenta, žuta, svetlo-cijan i svetlo-magenta) obezbeđuje finu gradacuju tonova, bogate crne nijanse i intenzivne boje.
Ovi modeli takođe poseduju motorizovanu kontrolnu tablu i nosač za papir, koji se automatski otvara pre štampanja tako da je na korisnicima samo da pokupe ono što su odštampali.
Oba Expression Photo štampača nude udaljeno štampanje zahvaljujući servisu Epson Connect3 (funkcije Epson iPrint, Epson Email Print, Remote Print Driver i Scan-to-Cloud). Ovaj servis dozvoljava korisnicima da štampaju bežično sa pametnih telefona i tablet računara korišćenjem Epson iPrint aplikacije, kao i da štampaju bilo gde da se nalaze u svetu, slanjem mejla direktno na jedinstvenu mejl adresu štampača. Remote Print Driver korisnicima pruža veliku fleksibilnost da prilagode štampanje preko drajvera na računaru pre slanja na štampu. Scan-to-Cloud omogućava korisnicima da čuvaju i dele skenirana dokumenta direktno u Cloud servisu, i pošalju na bilo koju mejl adresu ili drugi štampač koji koristi Epson Connect. Ovi štampači takođe dolaze sa podrškom za Google Cloud Print i Apple AirPrint.
Sa automatskim Wi-Fi podešavanje, korisnici ne moraju da poznaju mrežna podešavanja, niti da povezuju štampač preko USB kabla tokom inicijalnog podešavanja, budući da štampač automatski pronalazi relevantna podešavanja za konekciju direktno sa ostalim Wi-Fi uređajima, bez potrebe za bežičnim stanicama kao što je ruter.
Korisnici takođe mogu izraziti veću kreativnost zahvaljujući specijalzovanoj fioci za različite tipove medija koja se nalazi sa zadnje strane i koja dozvoljava štampanje na kartonu i teškom foto papiru, ali i zahvaljujući i dvojnoj fioci sa prednje strane koja omogućava naizmenično štampanje fotografija i A4 formata bez napora. Ovi štampači takođe dozvoljavaju korisnicima da štampaju direktno na odgovarajuće CD i DVD medije kako bi dali lični pečat porodičnim filmovima i digitalnim foto albumima. Oba modela podržavaju dvostruko štampanje, dok model XP-850 takođe poseduje dupleks ADF za dvostrano skeniranje, kopiranje i slanje faksa.
Katarina Cimerman, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, izjavila je: “Ovi štampači poseduju mnogobrojne funkcije i dizajnirani su za ljubitelje fotografije kako bi štampali kod kuće. Korišćennje novih Claria Photo HD mastila obezbeđuje savršene nijanse boje kože i finu gradaciju tonova sa svakojodštampanoj fotografiji.
Expression Photo XP-850 and XP-750 biće dostupni od novembra.
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!