Friday, April 12, 2024
HomeBlueOdličan prezentacioni projektor - Epson EB-W28

Odličan prezentacioni projektor – Epson EB-W28

Iz kompanije Epson na par dana druženja nam je stigao jedan veoma zanimljiv EB prezentacioni projektor oznake EB-W28 koji se u osnovi (fizički i strukturno) ne razlikuje previše od ostalih rešenja iz ove familije, međutim ono što ga čini drugačijim i definitivno jedinstvenim na tržištu je QR kod zahvaljujući kom brzo, lako i efikasno može žično i bežično (opciono) da komunicira sa najrazličitijim gedžetima, pametnim telefonima i tablet uređajima. Pored toga EB-W28 spada među najlakše projektore na tržištu pa se bez bilo kakvih problema može preneti sa jedne lokacije na drugu, odnosno iz jedne kancelarije u drugu.
Epson je EB-W28 kreirao kao jedan običan prezentacioni projektor naprednijih mogućnosti koji se oslanja na potencijal 3LCD tehnologije zahvaljujući kojoj i nudi sliku vrhunske reprodukcije boja i odlične detaljnosti. Upravo zbog toga sve prezentcije koje se projektuju preko njega izgledaju oštro, jasno i atraktivno. Inače, maksimalna rezolucija ovog projektora je 1280×800 piksela što je i više nego dovoljno da prezentacije različitog tipa izgledaju lepo i atraktivno. Pored prezentacija preko ovog projektora je moguće projektovati i najrazličitiji filmski sadržaj, ali je on nešto lošijeg kvaliteta jer EB-W28 nije opremljen tehnologijama za fin i čist prikaz video materijala.
Kao što smo napomenuli povezivost je jedna od ključnih prednosti EB-W28 projektora. Pomenuti QR kod je dodatna opcija koja unapređuje izbor, fleksibilnost i jednostavnost povezivanja EB-W28 projektora dajući vlasniku maksimalnu slobodu kretanja pogotovo u situaciji kada je u isti ugrađen opcioni Wireless modul – tada je komunikacija sa pametnim telefonima i tablet uređajima na najvišem mogućem nivou. Zapravo, (a kao što smo već istakli) sa njim je moguće ovaj projektor upariti sa najrazličitijim gedžetima bez obzira na to koju platformu koriste. Ovakvim potezom Epson je stavio do znanja konkurenciji da je spreman da ide korak napred i kupcima ponudi što fleksibilnija rešenja za povezivanje. O tome najbolje govori i činjenica da HDMI izlaz kod ovog projektora ima podršku za MHL što obezbeđuje još bolju konektivnost sa pametnim uređajima preko kabla.
Veoma bitna stvar kod ovog monitora je mogućnost da se brzo i jednostavno montira na najrazličitije zidne i desktop nosače, kao i da spada u klasu izuzetno malih potrošača energije zbog čega njegova baterija ima značajno duži vek eksploatacije. Cena mu je izuzetno atraktivna za ono što nudi zbog čega verujemo da će imati odličnu prolaznost kod domaćih kupaca.
Cena (sa PDV-om): 71.399,00 dinara
Kontakt: EWE, www.ewe.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!