Monday, February 26, 2024
HomeBlueiLike Apple Premium Reseller prodavnica slavi prvi rođendan

iLike Apple Premium Reseller prodavnica slavi prvi rođendan


iLike Apple Premium Reseller prodavnica u subotu 7.2.2015 slavi svoj prvi rođendan od velikog otvaranja. Pre tačno godinu dana prodavnica je otvorena u Delta City tržnom centru u Beogradu i odmah je postala prepoznata od strane ljubitelja Apple-ovih prizvoda u zemlji i okruženju kao mesto na kome se mogu kupiti Apple i prateći proizvodi predviđeni za domaće tržište, ali i mesto na kome se mogu bolje upoznati sa njima i steći nova znanja i veštine u korišćenju gedžeta i računara pomenute kompanije.

iLike Apple Premium Reseller prodavnica nudi kompletan asortiman Apple proizvoda predviđenih za domaće tržište, kao i veliki broj dodataka za iste uključujući i neke od najegzotičnijih proizvoda koji se retko gde mogu kupiti. Prodavnica je specifična i po tome što ima vrhunski obučene prodavce spremne da u svakom trenutku kupcima izađu u susret i daju odgovarajuće sugestije shodno njihovim potrebama i mogućnostima.

Na dan rođendana 7.2.2015 iLike Apple Premium Reseller prodavnica je spremila izuzetne popuste na sve Mac računare i iPad tablete, kao i na kompletnu prateću opremu. Dođite da se zajedno družimo i uz rođendansku atomsferu otkrijemo magiju Apple-ovih proizvoda!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!