Sunday, June 16, 2024
HomeBlueOpustite se, Chieftec brine za vas!

Opustite se, Chieftec brine za vas!

Bilo da sklapate kućnu ili poslovnu mašinu izbor napajanja je stavka sa kojom se nikada ne treba igrati jer od njega zavisi pravilan rad celog računara. Na tržištu postoji mnogo povoljnih NN rešenja, ali njihovom kupovinom niste ništa uradili iz prostog razloga što izbor ugrađenih elektornskih komponenti kod njih je na veoma niskom nivou kvaliteta čime se rizik od otkaza poslušnosti i eventulne havarije računara podiže na veoma visok nivo. Zato uvek treba razmišljati u pravcu brendiranih napajanja, koja da stvar bude lepša više nisu ni toliko skupa.

Chieftec kao najveći proizvođač napajanja na svetu trudi se da kupcima maksimalno izađe u susret kako sa kvalitetnim proizvodima, tako i sa korektnom cenom istih. Napajanje koje vam u redovima koji slede predstavljamo je upravo primer kako jedno cenovno povoljno rešenje može da odradi i zadatke skupljih modela.

Chieftec GPA-500S8 je izvor dizajniran za umereno zahtevne korisnike koji ne žele da eksperimentišu po pitanju stabilnosti sistema i ostalih komponenti. Nudi izlaznu snagu od 500W i dolazi sa svim Chieftec-ovim novim tehnologijama (Over-voltage, Over-current, Over-power, Over-temperature, Short-circuit, Under-voltage…), međutim nije modularnog tipa, tako da računajte na podvezivanje kablova u kućištu. Napajanje je napravljeno od najkvalitetnijih elektronskih komponenti i u radu se pokazalo veoma stabilno, čak i kada smo opteretili preko navedenih vrednosti. Ugrađeni ventilator nije bučan, a celu priču upotpunjuje lako montiranje i jednostavno održavanje.

Sa GPA-500S8 možete bezbiržno da spavate i budete sigurni da se vašoj mašini neće ništa loše dogoditi. Ako i dođe do značajnih oscilacija u strujnom kolu prvo šta će otići su prigušnice na ovom napajanju čime će ugrađene komponente ostati netaknute! Sve to prati i sasvim korektna cena srazmerna GPA familiji. Zaključak bi bio jasan: opustite se, Chieftec brine za vas!

Cena (sa PDV-om): Uzorak

Kontakt: EWE, www.ewe.rs

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!