Thursday, June 20, 2024
HomeRedLjubav & SeksOslobodite ga straha od kondoma

Oslobodite ga straha od kondoma

Uz ove savete korišćenje zaštite će pružiti takvo zadovoljstvo da vaš muškarac nikada više neće ni pomisliti na smišljanje novih izgovora…

Dati simpatičan nadimak kondomu nije dovoljan razlog da vaš muškarac poželi da ga koristi, uprkos činjenici da štiti od neželjene trudnoće i seksualno prenosivih bolesti. Srećom, Cosmo je pronašao načine da uveća zadovoljstvo dok se koristi zaštita i rešio da „oslobodi“ muškarca straha da će izgubiti erekciju ili da neće biti u stanju da svrši. Povrh svega, bićete u prilici da izvučete daleko više zadovoljstva iz sigurnog seksa.

Saveti za kupovinu

Većina ljudi troši sedam sekundi birajući kondom, prema podacima iz kompanije „Trojan“. Ali, odlazak u kupovinu u poslednjem trenutku i trka za zaštitom podrazumeva manje zadovoljstva. Ali, zato se vi na vreme pripremite i informišite i sve će biti mnogo lakše i komfornije.

Veličina je, ipak, bitna. Odgovarajuća veličina kompletno menja utisak o tome kako će se muškarac osećati sa kondomom. Preuzak redukuje osetljivost, potrebno je više vremena da bi se stavio (što može da utiče na erekciju) i postoji veća mogućnost da pukne. Brzi test za proveravanje veličine: ako ne možete bez previše muke da ga izrolate nadole do korena penisa, nije dovoljno veliki. To nam u isto vreme govori da preveliki može lako da sklizne i da višak „materijala“ može i te kako da učini da se vaš frajer oseća nesigurnim.

Iako je standardna dužina kondoma oko 18 cm, dužina, ipak, može da varira za 2-3 cm, zato se savetuje da eksperimentišete sa brendovima i stilovima (posetite sajt poput condomania.com, gde su nabrojane liste po kategorijama veličine).

Uzmite u obzir i poliuretan profilaktik. Za razliku od lateksa, oni propuštaju telesnu toplotu, čineći odnos daleko senzualnijim. Ako ste on i vi zaista sigurni da nećete zakačiti nijednu od seksualno prenosivih bolesti, probajte kondom od jagnjeće kože. Oni takođe propuštaju toplotu i mnogi muškarci se kunu da ovaj tip kondoma čini da se osećaju kao da imaju kožu na koži. Oni štite isključivo od neželjene trudnoće, pošto se radi o prirodnom materijalu, koji je porozan, samim tim neotporan na seksualno prenosive bolesti.

Hajde da ga stavimo

Stavljanje kondoma ne mora nužno da uništi zadovoljstvo. Što brže stavite kondom manja je šansa da se izgubi erekcija. Pretvorite sve u igru, počnite sa otvaranjem tokom predigre. Izvucite kondom i stavite dve kapi lubrikanta unutra. To će uvećati osetljivost ionako supersenzitivnog glavića njegovog penisa. Otvarajte kondom direktno iznad njega, gde ćete jednom rukom lagano stiskati kondom, a drugom ga potpuno navući na njegovog „najboljeg prijatelja“.

Kao poslasticu, koristite usta. Pažljivo obmotajte svoje usne oko zuba i stavite vaša usta na njegov glavić. Usnama pogurajte „prsten“ kondoma, polako ga vucite nadole i navucite do kraja rukom.

Pokretima povećajte zadovoljstvo

Kondom ne bi trebalo da stane između njega, vas i orgazma.

Sastavite noge u misionarsku ili „kučeću pozu“, da biste postigli ekstraužitak.

Kažiprstom i srednjim prstom „napravite“ slovo „V“ i držite ruku između svojih nogu. Tako će on dok penetrira dodirivati korenom penisa prostor između vaših prstiju. Postići ćete dodatnu stimulaciju, na mestu gde je kondom najuži.

Kupite vibrirajući prsten – „Trojan“ i „Durex“ ih prodaju. To je plastičan prsten koji ima i svoj vibrirajući deo. Vaš partner će ga staviti oko korena penisa, tako da će vibrirajući deo dodirivati klitoris. A, vi ćete uživati u „pulsirajućoj vožnji“!

Ohrabrite ga!

Sledeće rečenice mogu da nateraju frajera da se oslobodi!

„Sigurnost mi je na prvom mestu. Zaista je super što koristimo kondom.“

„Ti imaš veliki penis, a sa kondomom ti izgleda još veći.”

„Je l’ vidiš koliko više uživamo uz rebrasti kondom.“

Izvor: Cosmopolitan, www.cosmopolitan.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!