Friday, June 14, 2024
HomeRedLepota/KozmetikaUživajte u luksuznom dodiru svile svakog dana

Uživajte u luksuznom dodiru svile svakog dana

Always nam donosi novu kolekciju, liniju uložaka koji su dizajnirani da pruže najbolju Always zaštitu, sada takođe sa luksuznim dodirom svilenog veša

Novo jezgro – Novi komfort

Novo jezgro u Always platinum ulošcima ima karakteristike superupijajućeg gela koji deluje tako da odmah zadrži tečnost, ostavljajući gornje slojeve suvim, poput svile.

Always jedinstvena Instant DryTM tehnologija odmah odvodi tečnost u sredinu jezgra uloška, ostavljajući gornji sloj suvim i svilenim poput svilenog dodira.

Ugodan osećaj počinje od vrha!

Otkrijte koliko je novi Always Platinum drugačiji, gornji sloj ovih uložaka ima odvodni sistem kanala koji tečnost sakuplja daleko od kože. Jedinstvena ljubičasta zaštita daje vam dodatno samopouzdanje tokom nošenja uložaka.

Always Platinum je dostupan u četiri varijante:

1. Always normal Platinum, srednje upijajuća mogućnost

2. Always Platinum Super Plus za obilnije upijanje

3. Always Platinum Night za pojačanu zaštitu tokom noći

4. Platinum Always dnevni ulošci za svakodnevnu zaštitu

Pažnja na detaljima koji doprinose uživanju!

Always stremi da ugodi ženama tako što će im pružiti ono što zaista žele.

Dizajneri brenda Always istraživali su koje to svakodnevne sitnice raduju žene, posebeno stavljajući akcenat na detaljima koji doprinose samopouzdanju, kao i na  luksuznom komforu i na lepom, kompletanom dizajnu. Osećaj udobnosti kroz svakodnevne detalje posebno znači kada je u toku mesečni ciklus. Kao rezultat, nastala je nova kolekcija Always uložaka koji su kombinacija najbolje mekoće i suvoće,  što je najugodnija zaštita do sada iz Alwaya-a, sa luksuznim dodirom na vašoj koži.

Always Platinum, novi čipkast pristup zaštite vidi se i na samom pakovanju.  Divan  dizajn udovoljava čulima, odiše luksuzom i intrigantnom pažnjom  na detaljima koji se vide na ulošcima, pakovanju,  i na dnevnim ulošcima. Zašto biste za vreme ciklusa izbegavali da oblačite sve što poželite?

Novi dizajn sa čipkastim detaljima okružice vas luksuzom i udovoljiće  Vašim čulima.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!