Thursday, June 13, 2024
HomeBlueModna patrola u potrazi za ljudima od stila

Modna patrola u potrazi za ljudima od stila

Da li su nas modni trendovi uniformisali do neprepoznatljivosti ili na našim ulicama ipak postoji dovoljno autenično odevenih pojedinaca? Do odgovora na ovo pitanje u narednih pet nedelja pokušaće da dođe Apsolutni Stilmodna patrola, podržana od strane Absolut vodke. Patrolaće imati za cilj da identifikuje osobe sa najboljimličnimstilom -i predstavi ih javnosti putem Facebook aplikacije Apsolutni stilkoja će posetiocima omogućiti da glasaju za svoje favorite i tako doprinesu potpunoj demokratizaciji mode u Srbiji.

Apsolutni Stil patrolu čine Jelena Karakaš, autor popularnog modnog bloga u regionu pod nazivom „Ko ne voli cipele ne voli ni ljude“ i Vladimir Miladinović Piki, jedan od najprepoznatljivijih fotografa mlađe generacije. Oni će imati podršku fotografa Miloša Nadaždina, kaoi dizajnerke Tamare Radivojević čija je predstojeća revija na Fashion Weeku inspirisana upravo Absolut votka brendom.

Tokom narednih pet nedelja Absolut patrola će u potrazi za ljudima od stila obići ključna mesta u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.Onima koje patrola ne “ulovi” omogućeno je da se sami prijave za status osobe od stila, s tim da će morati da ubede žiri da to i zaslužuju. Naime, samo odabrane fotografije biće u konkurenciji za vredne nagrade: unikatne dizajnerske radove sa potpisom Tamare Radivojevići VIP tretman na njenoj reviji na Fashion Weeku. O dva pobednika u kategorijama najbolji individualni muški modni stil  i najbolji individualni ženski modni stil odlučivaće se glasanjem na Apsolutni Stil facebook aplikaciji na stranici Absolut Vodka Srbija, dok će jednu specijalnu nagradu dodeliti stručni žiri.

Pobednici konkursabiće proglašeni 16. oktobra.

Više informacija možete pronaći na: http://www.facebook.com/#!/Absolut.Vodka.Srbija

ABSOLUT VODKA je četvrto najprodavanije žestoko alkoholno piće na svetu, kao i vodeća svetska premijum votka. Proizvodi se u gradu Ahus na jugu Švedske. ABSOLUT VODKA inspirišebrojne umetnike širom sveta, posebno modne kreatore, kao što Tom Ford, Versace, Stella McCartney i Gaultier.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!