Ponekad i najmanje stvari koje pokvare samopuzdanje mogu da naprave najveću razliku u vašem ponašanju. Brend koji brine o ženi Always Ultra stvarno razume ovo, pratili su žene preko 20 godina kako bi dizajnirali proizvode koji zadovoljavaju sve potrebe žena,uz maksimalnu udobnost i prozračnost uloška kao i zaštitu i moć upijanja koje vam daje samopouzdanje, svakog dana .   
Novi Always Ultra ulošci čine da se osećate prijatnije, tako da skoro zaboravite da ih nosite i uživate u svom danu. Svi Always Ultra ulošci su redizajnirani i poseduju jedinstveni, meki poput pamuka uložak, koji ima veći jastučić i fleksibilniji je. Osetite udobnost i zaštitu novih Always Ultra uložaka koji vam omogućavaju da uživate u svom danu i samouvereno hodate, bez ometanja .
Sa 2 puta više apsorbcije i 2 puta manje dodira kože, novi površinski sloj je dermatološki testiran da bude bolji na koži čineći Always Ultra odličnim izborom.
Pet razloga da izaberete novi Always Ultra:

  1. Više mekoće pamuka: kako bi bio nežniji za vašu kožu
  2. 2 puta manje dodiruje kožu; za manje osećaja lepljenja
  3. 2 puta više apsorbcije: za suvlji osećaj
  4. Dermatološki testiran: kako bi bio bolji za vašu kožu
  5. Najbolji komfor i zaštita uz Always Ultra

Ponekad nam je potrebno malo više podizača samopouzdanja, da nam pomognu da zadržimo osmeh i da nastavimo sa svojim životima punim obaveza nesmetano , bez obzira na dan u mesecu. Istina je da i najmanji detalji ponekad mogu napraviti najveću razliku u našem nivou samopouzdanja. Zbog toga vam nudimo nekoliko saveta za hod pun samopouzdanja kao na pisti:

  1. Nosite udoban donji veš: kako biste se osećale spremne za sve
  2. Nosite atraktivne cipele: uparite vaše cipele sa raspoloženjem i osećajte se sjajno
  3. Prigrlite vaš hod: vežbajte hod koji će imati vaš potpis, to je jedinstveno
  4. Koristite Always Ultra za najbolji komfor i zaštitu