Wednesday, April 17, 2024
HomeBluePokrenut motor ljubavi: uručena donacija osnovnoj školi „Nada Purić“ u Valjevu

Pokrenut motor ljubavi: uručena donacija osnovnoj školi „Nada Purić“ u Valjevu

Pod geslom „Pokrenimo motor ljubavi“, a povodom desetogodišnjice poslovanja kompanije „LUKOIL Srbija“, Osnovnoj školi „Nada Purić“ iz Valjeva danas je uručena donacija i organizovan zabavni program, sportske aktivnosti i likovni konkurs za učenike. U okviru ovog socijalno odgovornog projekta „LUKOIL Srbija“ je uručila pet kompjutera, smart tablu i projektor, koji su u ovom trenutku neophodni školi.    

Donaciju je uručio generalni direktor kompanije „LUKOIL Srbija“ Igor Semeničev koji je tom prilikom rekao: „Danas je mnogim školama u Srbiji potrebna pomoć. Kompanija „LUKOIL Srbija“ je, u želji da pruži podršku, rešila da uruči donaciju osnovnoj školi „Nada Purić“. “ Semeničev je poželeo školarcima, njihovim roditeljima i nastavnicima srećan početak nove školske godine: “Učenicima bih poželeo da budu vredni, da kući donose dobre ocene a roditeljima i nastavnicima da budu strpljivi i da im pomognu da se pravilno razvijaju i ostvaruju uspehe“, dodao je Semeničev.
Događaju je prisustvovala i direktorka osnovne škole „Nada Purić“ koja se zahvalila kompaniji „LUKOIL Srbija“ na uručenoj donaciji koja će u mnogome osavremeniti rad nastavnika i učenika u ovoj školi. Pored predstavnika kompanije „LUKOIL Srbija“ i škole „Nada Purić“, događaju je prisustvovao i predstavnik grada Valjeva Dragoljub Krstić.
Nakon uručenja donacije za školarce je organizovan konkurs likovnih radova i takmičenja u košarci i fudbalu, kao i igre bez granica uz podršku poznatog srpskog glumca Milorada Mandića – Mande, koji se odazvao ovom događaju na molbu kompanije „LUKOIL Srbija“. Za pobednike ovih prijateljskih nadmetanja pripremljeni su pokloni u vidu MP3 plejera, slušalica, te školskog pribora.
Kompanija je pokrenula ovu akciju u nizu sličnih koje namerava da sprovede tokom jeseni, želeći ne samo da pomogne deci, već i da se sa njima upozna, razume njihove probleme i pomogne u njihovom prevazilaženju.
Sledeća slična akcija biće organizovana u osnovnoj školi za decu sa posebnim potrebama „Sava Jovanović Sirogojno” u Zemunu.
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!