Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueOtporni Verbatim

Otporni Verbatim

Iz kompanije Verbatim na par dana druženja stigao nam je jedan neobičan, ali veoma moćan eksterni hard drajv oznake Store ‘n’ Go Traveller, koji se od komercijalnih rešenja na tržištu izdvaja po kućištu napravljenom od gume koje ga čini rezistentnim na sve spoljne uticaje, padove i potrese. Sa ovim drajvom možete na trčanje, planiranje, ronjenje ili krstarenje, bez bojazni da će se vašim podacima bilo šta dogoditi ako ga slučajno ispustite ili vam padne u vodu. Dizajniran je za naprednije i dinamične osobe, ali ga mogu koristiti svi kojima je potrebna maksimalna bezbednost podataka u pokretu.

Kao što možete videti sa priloženih fotografija Store ‘n’ Go Traveller drajv izgleda veoma moderno i moćno. Lako se održava i nije podložan grebanju i habanju. Njegovu osnovu čine brzi 2.5-inčni hard diskovi kapaciteta od 750GB i 1TB i USB 3.0 kontroler poslednje generacije zahvaljujući kom može da postigne do 4 puta veće brzine transfera podataka u poređenju sa USB 2.0 protokolom. Pri komunikaciji sa računarima ne traži dodatno napajanje, a u slučaju da nemate kompatibilan USB 3.0 PC nemojte da očajavate jer se Store ‘n’ Go Traveller odlično razume i sa USB 2.0 vezom.

Verbatim Store ‘n’ Go Traveller isporučuje sa Nero BackItUp i Burn Essentials aplikacijama, koje omogućavaju automatsko arhiviranje fajlova, direktorijuma i diskova. Pored njih na drajvu ćete naći i Nero Express, koji pruža mogućnost jednostavnog rezanja fajlova na CD ili DVD medije, kao i Nero RescueAgent, koji pomaže pri vraćanju fajlova (u slučaju njihovog oštećivanja). Za kraj ostaje još da kažemo da mu cena nije baš previse pristupačna, ali obzirom da čini jedno kompletno i veoma brzo rešenje apsolutno je vredan ulaganja.
Cena (bez PDV-a): za model od 1TB – 12.556,00 dinara
Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!