Monday, May 20, 2024
HomeBlueArt ShowTuborg i The Prodigy zajedno na “Warriors Dance Festivalu”

Tuborg i The Prodigy zajedno na “Warriors Dance Festivalu”

Tuborg, sinonim za dobru zabavu i odličan muzički ukus, nastavio je svoju tradiciju podržavanja najvećih muzičkih događaja, kao jedan od sponzora jedinstvenog „Warrior’s Dance Festival-a“(WDF) koji je održan u subotu, 15. septembar na Kalemegdanskoj tvrđavi, lokaciji koju je kao najimpozantniju odabrao sam bend The Prodigy.
„Warrior’s Dance Festival Beograd“ je osmišljen od strane članova grupe The Prodigy i predstavlja najbolji i najinovativniji program današnje muzičke scene, zasnovan na smeloj kreaciji i ideji koja favorizuje brze, tvrde ritmove i gitare.
Veče pre festivala svi fanovi su imali priliku da posete Zero Day Prodigy & Warrior’s Dance Festival koji se održao u KC Gradu i da se druže sa članovima svog omiljenog benda. Zoe Kidah i ostali članovi grupe Zemlja gruva, kao i voditeljka Aida Alilović su takođe bili prisutni na žurki zagrevanja pred ovaj jedinstveni spektakl. Uz odličnu muziku, omiljeno pivo Tuborg, dobar provod je bio zagarantovan.
Kao posebno iznenađenje za sve svoje ljubitelje, brend Tuborg lansirao je specijalnu kolekciju muzičkih limenki posvećenu sledećim muzičkim pravcima: rok, džez, disko, hip hop i haus. Muzičke limenke od 500ml sadrže klasično Tuborg pivo, dobro poznato muzičkim fanovima.
Sam dizajn limenke razvijen je od strane Noble Graphics Creative Studija, a kao kombinacija ideja kreativnih mladih profesionalaca. Vizija muzičkih limenki podrazumeva ključne elemente za svaki od pet muzičkih pravaca, kao što su gitara, klavir, disko kugla, di-džej slušalice, patike i drugo. Potrošači mogu otkriti još karakterističnih detalja muzičkih pravaca dok uživaju u svom Tuborg-u.
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!