Sunday, December 3, 2023
HomeArt ShowMuzikaPero Defformero vremeplov donosi „Disko“

Pero Defformero vremeplov donosi „Disko“

Grupa Pero Defformero objavila je video za svoju najnoviju pesmu pod nazivom „Disko“, čime su dodali još jedan izuzetan singl u svoj već impozantan repertoar. Ova numera se nalazi na njihovom nadolazećem albumu „Muzika za ljude bez prijatelja“, donoseći svežu i zaraznu muziku koja će zasigurno privući pažnju slušalaca širom sveta.

Intergalaktička atrakcija koju predstavlja Pero Defformero ne prestaje da iznenađuje svoju publiku. Ovoga puta, donoseći singl „Disko“, bend je spojio bogatstvo svoje kreativnosti sa futurističkim elementima, stvarajući jedinstvenu atmosferu između muzike i svemira. Ova super-grupa iz četvrte dimenzije, kako ih vole zvati, očarava hrabre čuvare plamena 1G mreže i fiksne telefonije, donoseći im svojevrsno osveženje u svetu muzike.

Uz ritmove koji podsećaju na hitove iz 1978. godine, Pero Defformero je postavio novi standard za modernu muziku, spajajući prošlost i budućnost na jedinstven način. Pesma „Disko“ je pravo osveženje i vraća nas u vreme kada je disko muzika bila u svom zenitu, sa modernim i svežim pristupom koji samo Pero Defformero može pružiti.

 

Kao i za prethodni singl „Bambus šumi“ i ovaj put smo koristili samo najskuplju i najsofisticiraniju tehnologiju izrade video materijala sa gomilom nikada viđenih tehnika kadriranja i montaže. Eto… Podaj svega, dabo’da nam preselo!

 

 

 

Ovaj humoristički ton karakterističan za bend jasno pokazuje njihovu opuštenu i zabavnu stranu koja se ogleda i u njihovoj muzici.

Uzbudljive vesti nastavljaju se i u narednim nedeljama, jer Pero Defformero najavljuje još jedan singl, „Jarani“, koji će dodatno učvrstiti uzbuđenje oko dolaska njihovog albuma „Muzika za ljude bez prijatelja“. Ovaj album očekuje se da će biti u celosti objavljen početkom septembra putem diskografske kuće Multimedia Music. To znači da fanovi benda neće dugo čekati da uživaju u celini njihovog muzičkog remek-dela.

Pero Defformero je još jednom dokazao zašto su tako voljeni i poštovani na muzičkoj sceni. Njihova sposobnost da spoje različite elemente muzike, humora i kreativnosti čini ih jedinstvenim i neodoljivim. Sa singlom „Disko“, bend nas je odveo na putovanje kroz vreme sa modernim šmekom, istovremeno nas pripremajući za svežinu koju će doneti album „Muzika za ljude bez prijatelja“.

Preostaje vam samo da… kliknete na „Disko“: https://youtu.be/g6c7IxtZyNA

 

Pero Defformero

www.facebook.com/Pero.Defformero.band  

www.youtube.com/user/PeroDefformero

Multimedia Music:

www.multimedia-music.com

www.facebook.com/MultimediaMusicSRB/

www.youtube.com/channel/UCImyKst5_VzEjQgryH_wGMA

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!