Saturday, June 22, 2024
HomeRedLjubav & SeksPetominutni makeoveri za svaki brak

Petominutni makeoveri za svaki brak

Gotovo svi bračni parovi složiće se da je održavati brak uspešnim pravo umeće. Ali, od braka će retko ko odmah dići ruke, stoga, na njemu treba poraditi. Evo i kako.

Jako je loše za vezu ako se stalno pretvarate da je sve u redu. Zato, nedržite ništa u sebi, već otvoreno svom partneru kažite što vas muči kod njega, njegove majke, sestre, brata ili bilo čega što je povezano s njim.
Operite auto zajedno
Ako svom suprugu pomognete u obavezama koje on inače radi, osećaćete se puno bolje. ‘Od kada sam deo plaćanja računa preuzela na sebe, moj suprug tvrdi da je naš brak manje stresan. Male stvari čine velike promene’, rekla je 45-godišnja Dženifer Li.
Brojite do deset
Ako dođete kući s posla loše raspoloženi i nervozni, odvojite pet minuta za predah. Sedite na balkonu ili pokupite poštu… razbistrite glavu i nemojte odmah skakati na svaku reč vašeg voljenog partnera.
Ispričajte mu svoj seksi san do poslednjeg detalja
Naši su mozgovi naše najveće oružje kojim možemo da pobudimo seksualnu želju u sebi. Stoga, kada sanjate takve snove, nemojte se ustručavati da ih podelite sa svojom boljom polovinom i, naprotiv, primenite ih u praksi.
Uvek hvalite svoju polovinu
Kada izlazite zajedno s društvom, u razgovoru natuknite kako je vaš dragi najbolji suprug, tata i prijatelj. I vama će biti neizmerno drago kada drugi put vaš suprug tako pohvali vas.
Ponašajte se kao tinejdžeri
Prisetite se srednje škole i prepričavajte doživljaje iz tih dana. Prvi izlasci, prva pijanstva, prve ljubavi… takve će vas teme razveseliti. 
Čitajte zajedno svojoj deci
Podelite najljepše trenutke. Lezite oboje pored deteta i čitajte mu priču za laku noć. To će vam doneti pregršt smeha, ljubavi i porodične povezanosti.
Otvorite bocu vina
Neka istraživanja dokazuju da su parovi koji piju zajedno bliskiji i imaju manje problema u vezi, od parova koji piju sami ili uopšte ne piju. Naravno sve u granicama normale. Otvorite bocu nekog finog vina i uz, doslovce čašicu razgovora i provedite romantičnu noć.
Tuširajte se zajedno
Koliko god vaši poslovni rasporedi bili pretrpani, svako od nas uvek pronađe pet minuta vremena. Uvucite se svom dragom pod tuš, rano ujutro ili kasno uveče, i ‘začinite’ mu dan.
Plešite na svoju pesmu s venčanja
Ako kojim slučajem na radiju ii tv- u zasvira pesma uz koju ste plesali svoj prvi ples, nemojte se praviti da je ne čujete. Zgrabite svojeg dragog, zaplešite i prisetite se tog najlepšeg dana u svom životu…
Izvor: Lepota i zdravlje, www.lepotaizdravlje.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!