Ne dragi moji nije u pitanju striptiz, već umetnost okretanja i igranja uz pomoć šipke.
Pozivnica pool dance fest

O čemu se radi?

Pole & Aerial Expo događaji se u svetu redovno organizuju, a kod nas po prvi put okupljamo plesno-akrobatske studije iz cele Srbije da predstave svoj rad kroz celodnevni interaktivni program za posetioce festivala i Sajma.
pool dance fest

Očekuju nas radionice plesa na šipci i vazdušnih akrobacija na obruču, zatim popodnevni Sajam na kome će posetioci imati prilike da saznaju sve o ovim neobičnim sportskim disciplinama i da učestvuju u kvizovima, takmičenjima i sjajnoj atmosferi gde će moći i da prvi put sa nama „polete“ na nekom od rekvizita.
Program Sajma kao i radionice za početnike su koncipirani za ljude koji nemaju iskustvo u ovakvim sportovima tako da ohrabrujemo sve koji su radoznali da vide i probaju nešto novo da nas posete u subotu, 30. marta. Program je prilagođen i deci i odraslima. Na večernjem repertoaru su plesno-akrobatski nastupi koji oduzimaju dah! Sigurni smo da vas neće ostaviti ravnodušnima a ples na šipci ćete videti u potpuno nesvakidašnjem izdanju.
Veče završavamo žurkom sa DJ-evima i fenomenalnom selekcijom muzike.

O organizatoru

Organizator događaja je „The Poletrotter Brand“ – prvi srpski brend odeće za pole dance i jogu. Ovo nije klasičan brend odeće za vežbanje. Osnivač je Tamara Marković koja za ideju ima da kroz rad “Poletrottera” doprinese razvoju srpske kulturno-umetničke scene i nastoji da kroz aktivne javne kampanje poput ovog događaja podiže svest građana o sportsko-umetničkim disciplinama popust plesa na šipci i akrobaciji. Ovom prilikom će biti održana prva javna promocija “Poletrotter” kostima koje ćete imati prilike da vidite na večernjim nastupima.

„The Poletrotter Brand“ deo profita od prodaje kostima donira za napuštene kuce i mace a ovom prilikom podržava jednu od akcija Humanitarnog buvljaka – „One For Paw“ . Posetioci se pozivaju da ponesu kesicu hrane, poslasticu ili da odaberete nešto sa liste neophodnih stvari na zvaničnoj stranici za naše krznene prijatelje koje će moći da ostave na njihovom štandu. I najmanji gest mnogo znači. Dorćol Platz je pet-friendly prostor, pa posetioci mogu doći i u društvu svog ljubimca.
Tehnički sponzor događaja je “Pole Dance Srbija” a prijatelji Sajma “Tika Taka Veggie” i “Ćao Šećeru”. Primamo prijave a svi zainteresovani mogu proslediti svoju ponudu na thepoletrotterbrand@gmail.com
Verujemo da je značaj ovog događaja veliki u podizanju kulture i svesti o sportu i plesno-akrobatskim veštinama u Srbiji. Ovo je oblast koja će se tek razvijati narednih godina a naš Sajam predstavlja prvi veliki iskorak ka tome. Biće nam čast da vaši portali izveste o Pole Dance & Aerial Fest-u i da za ovaj pionirski poduhvat sazna što više ljudi. Link ka zvaničnom događaju je ovde.