Sunday, June 16, 2024
HomeUrban vodičBioskopiPorodični dan uz najnoviju sinhronizovanu avanturu ,,DC LIGA SUPERLJUBIMACA” 24. jula od...

Porodični dan uz najnoviju sinhronizovanu avanturu ,,DC LIGA SUPERLJUBIMACA” 24. jula od 12 do 17 časova

Porodični dan uz sinhronizovanu avanturu ,,DC Liga Superljubimaca” očekuje vas u svim Cineplexx bioskopima u nedelju 24. jula od 12 do 17 časova. Za sve mališane pripremili smo poklon poster filma. Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Ljubimce predvodi Supermenov voljeni pas Kripto. Njih dvojica su nerazdvojni prijatelji, koji dele super-moći i zajedno se bore protiv kriminala u Metropolisu.

Kada Supermena i ostatak Lige pravde otmu, Kripto mora da uveri ofucanu ekipu iz skloništa za životinje – psa Ejsa, svinju PB-ja, kornjaču Mertona i vevericu Čipa – da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu da spasu otete superjunake. Ejsu se nikako ne sviđa ideja super-psa – ali to će se promeniti kad upozna Betmena.

Najsrećnije u Cineplexx BEO Shopping Center bioskopu očekuju pokloni partnera Pet Republic, kojima će naši gosti obradovati svoje ljubimce.

U sinhronizaciji ove sjajne animirane avanture, učestvovali su Aleksandar Radojičić, Tamara Krcunović, Marko Mrđenović, Marko Marković i Miloš Timotijević.

Ne propusti još jedan Porodični dan u svim Cineplexx bioskopima i sjajno se provedi uz superljubimce!

Trejler filma ,,DC Liga Superljubimaca“ –  https://youtu.be/2xev1Elw2nA

Ulaznice za Porodični dan u prodaji su na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!