Monday, July 15, 2024
HomeUrban vodičBioskopiPorodični dan uz nastavak sinhronizovane avanture ,,Mali šef: Poodični biznis"

Porodični dan uz nastavak sinhronizovane avanture ,,Mali šef: Poodični biznis”

Porodični dan uz nastavak sinhronizovane avanture ,,Mali šef: Poodični biznis” zakazan je za nedelju, 12. septembar od 12 do 17 časova uz poklone za sve mališane. Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa kao i putem aplikacije CineplexxRS.

Početak školske godine svakako je zabavniji uz predah u omiljenom bioskopu uz sjajnu animaciju. Za sve mališane pripremili smo originalni poster filma kao i raspored časova sa motivima glavnog junaka uz kupljenu ulaznicu. Partneri Cineplexx bioskopa uveseliće mališane specijalnim poklonima. AMBIENT tapete će u svakom bioskopu obradovati dvoje najsrećnijih mališana dečijom tapetom po izboru, a WOODLAND nameštaj će u svakom bioskopu pokloniti po dve drvene igračke iz svog asortimana. Ferdinand knedle poklanjaju po tri vaučera za porodično pakovanje njihovih ukusnih knedli, a KOLIBRI sladoledi u svakom bioskopu po jedan vaučer za kilogram njihovog sladoleda po izboru, dok će mališani u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu moći i da na licu mesta probaju različite ukuse njihovih sladoleda. ADORE dekoracija potrudiće se da ovaj Porodični dan u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu izgleda raskošno uz njihovu dekoraciju inspirisanu Malim šefom.

(from left) The Boss Baby/Ted Templeton (Alec Baldwin) and young Tim Templeton (James Marsden) in DreamWorks Animation’s The Boss Baby: Family Business, directed by Tom McGrath.

Tim i njegova supruga Kerol, koja izdržava porodicu, žive u predgrađu sa svojom super pametnom sedmogodišnjom ćerkom Tabitom i preslatkom novom bebom Tinom. Tabita, najbolja u razredu u prestižnoj školi, obožava svog ujaka Teda i želi da postane poput njega, ali Tim, i dalje u kontaktu sa svojom preaktivnom mladalačkom maštom, brine da previše radi i da joj nedostaje normalno detinjstvo.

Kada beba Tina otkrije da je – ta-da! – tajni agent BabyCorpa na misiji da otkrije mračne tajne Tabitine škole i njenog misterioznog osnivača, dr. Ervina Armstronga, ponovo će okupiti braću Templeton na neočekivan način, navodeći ih da ponovo procene značenje porodice i otkriju šta je zaista važno.

U sinhronizaciji ove sjajne animirane avanture učestvovali su Srđan Timarov, Milan Antonić, Nikola Vujović, Snežana Jeremić Nešković, Anđela Džaferović, Milena Živanović, Marko Marković, Ivana Knežević, Branislav Platiša, Sergej Bulatović i Darija Vračević.

Ne propustite Porodični dan u svim Cineplexx bioskopima u nedelju 12. septembra od 12 do 17 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!