Sunday, July 14, 2024
HomePutovanja/TurizamReportažaVečernja šetnja i Burgeraj na promenadi

Večernja šetnja i Burgeraj na promenadi

Večernji izlazak u šetnju može biti i poseban. Pogotovo ako se šetate od 10. do 12. septembra po Belgrade Waterfront promenadi, uživaće te u BURGERAJ festu, raj za sve ljubitelje burgera.

Kada sednete i opustite se uz fantastične burgere koje nudi festival, različitih proizvodjača, ideja ali i dodataka. Od fantastičnih slaninica do džemova od luka uz prilog čedar sira, niko nemože da ostane ravnodušan.

Iako je bilo već skoro 23h gužva se nije smanjivala, a ljubitelji burgera su samo menjali štandove i testirali fantastične burger uz pivo Birra Moretti, koje je glavni sponzor manifestacije koja se po prvi put organizuje u Beogradu na ovaj nači.

Festival će predstaviti selekciju najboljih burgera, pravi beogradski street luxury food koje će na licu mesta pripremati samo vrhunski burger majstori, a svaki posetilac će moći da nađe burger za sebe bilo da preferira juneći, jagnjeći, pileći, smoked, angus govedinu ili ipak veganski jer postoji idealan burger za svakoga!

Burgeraj by Birra Moretti će biti pozicioniran na centralnom i ujedno najatraktivnijem delu BW Promenade do nedelje 12.09, a svi ljubitelji street food-a moći će da uživaju u sočnim i sveže pripremljenim burgerima iz raja od 12 do 23 h, a ono što je najvažnije ulaz u Burger Raj je besplatan za sve posetioce!

 

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!