Wednesday, July 17, 2024
HomeGreenLjubav je besmrtna

Ljubav je besmrtna

Elena Desserich je bila preslatka devojčica duge plave kose i sjajnog osmeha. Njen san je bio da postane umetnica, ali nažalost nije imala priliku da to i ostvari.

Kada je imala 5 godina, doktori su joj uspostavili dijagnozu: tumor na mozgu. Devet meseci nakon toga, Elena je preminula. Svoje poslednje dane Elena je provodila radeći na veselim crtežima u bolnici. Ti crteži su bili prepuni srcima, bajkovitim i nasmejanim licima. Jedan od njenih radova je izložen u galeriji u Sinsinatiju, odmah pored Pikasove slike. Kako je tumor napredovao, Elena je izgubila moć govora. Počela je da komunicira sa roditeljima putem pisanih poruka.

Elena je preminula 2007. godine, u krevetu pored svojih roditelja.

Ubrzo nakon Elenine smrti, njeni roditelji su pronašli skrivene Elenine poruke namenjene njima. Poruke su izražavale ljubav i zahvalnost prema roditeljima i njenoj sestri.

Divno je to što svakoga dana njeni roditelji pronalaze skrivene Elenine poruke i što znaju da iako fizički nije prisutna Elena je i dalje u njihovim životima.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!