Thursday, July 18, 2024
HomeBlueŠta želite da uradite pre nego što umrete?

Šta želite da uradite pre nego što umrete?

U Nju Orleansu, Ulica: 900 Marigny Street, kreiran je zid sa porukom : “Pre nego što umrem…” (Before I Die).

Stara napuštena kuća ispisana grafitima dala je ideju za dizajn javnog prostora. Korišćenjem osnovnog premaza, sprejeva i krede napravljen je zid pred kojim nijedna osoba neće ostati ravnodušna. Na zidu se nalazi početak rečenice: Pre nego što umrem… a na vama je da je završite. Tu su odmah i krede, ne morate se ustručavati!

Svrha ovog zida pored toga što ulepšava okolinu jeste i da podstakne ljude da razmišljaju o onome što im je najbitnije u životu.

Ako zastanete ispred ovog zida i pročitate želje koje su ispisali drugi ljudi, sigurno ćete drugačije posmatrati i svoje probleme, i svoju okolinu, i setićete se šta vam je najvažnije u životu. Setićete se i maštanja iz detinjstva: Šta ste želeli da postanete? To će vas sigurno nagnati da sagledate šta ste postali. Da li ste zadovoljni sobom? Možete li nešto promeniti u svom životu pre nego što umrete? Kako to da ostvarite i odete na onaj svet zadovoljni sobom?

Zamislite sebe ispred ovog zida!

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!