Friday, May 24, 2024
HomeBluePovoljan, a odličan ranac iz Targus-a

Povoljan, a odličan ranac iz Targus-a


Vrlo brzo nakon predstavljanja Targus Gibson Laptop Messenger Bag torbe na test nam je stigao jedan zanimljiv ranac potpisan od strane istog proizvođača. Njegova kodna oznaka je TEB01 i zamišljen je kao vrhunsko rešenje za nošenje i čuvanje notebook računara. Ranac je dizajniran u veoma modernim crtama i napravljen je od otpornih materijala i poliestera tako da maksimalno čuva laptop računar kako od svih spoljnih uticaja tako i od potresa i eventualnih padova. Na osnovu robusnosti TEB01 ranca nije teško zaključiti da je namenjen jačem polu, mada verujemo da ima i puno žena kojima će se dopasti.
Proizvođač je TEB01 ranac koncipirao tako da odgovara svim notebook računarima do dijagonale ekrana od 16 inča. Unutrašnjost mu je maksimalno udubna, a proizvođač je ostavio i veliki broj dodataka i pregrada u koje je moguće smestiti punjač, tastaturu, miša i brojne korisne dodatke. Takođe, TEB01 ranac nudi i mogućnost nošenja knjiga i rokovnika, a pogodan je čak i za planinarenje ili odlazak u priordu. Jednom rečju TEB01 ranac je kreiran za najrazličitije namene i to mu je još jedna velika prednost u odnosu na konkurentske modele. Sjajna stvar kod ovog ranca je i što dolazi sa posebno kreiranim držačem za leđa koji utiče na to da kičma pravilnije stoji, a delimično amortizuje i težinu koja se nalazi u rancu.
Od sličnih rešenja na tržištu TEB01 ranac se izdvaja i po tome što se lako održava, kao i po mogućnosti da se koristi za planinarenja, izlete i generalno transport notebook računara i pratećih dodataka na najnepristupačnija mesta na planeti. Cena mu je za ono što nudi više nego korektna i upravo zbog nje verujemo da će sa lakoćom naći put do velikog broja kupaca bar do onih koji znaju da cene kvalitet!
Cena (sa PDV-om): 3.999,00 dinara
Kontakt: EWE

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!