Friday, May 24, 2024
HomeRedLjubav & SeksPrepoznajte emotivno nedostupne muškarce

Prepoznajte emotivno nedostupne muškarce

Ako vas privlače emotivno nedostupni muškarci, možda je to zato što ih ne slušate pažljivo, ne verujete svom instinktu ili ulećete iz jedne veze u drugu. Ako želite da na vreme prepoznate takve tipove muškaraca evo na šta treba da obratite pažnju.
Ako vam kaže da ne želi vezu, shvatite ga ozbiljno. Nemojte se uzalud nadati niti ga pokušati da ga preobratite. Muškarci najčešće ne govore previše, a ako govore, uglavnom kažu ono što misle.
Veza sa zauzetim muškarcem nikako nije dobra ideja. Čak i ako vam se čini da imate zajedničke interese, to što mu niste jedina znači da ipak nije potpuno spreman da vam se otvori. Ne verujte izgovorima.
Emocionalno nedostupni muškarci uživaju u osvajanju, ali čim osvoje žanu, ona prestane da im bude zanimljiva.
Ako se muškarac plaši da planira unapred ili se grozi razgovora o zajedničkoj budućnosti, verovatno je ne vidi sa vama. Iako vas ponekad iznenadi putovanjem ili drugim prijatnim iznenađenje, češće vas razočara. Imajte na umu da veza s emocionalno nedostupnim muškarcem može biti odraz niskog samopouzdanja, a vi zaslužujete mnogo više, i to pre svega zdravu vezu koja vas ispunjuje.
 
Izvor: Lepota i zdravlje

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!