Nakon uspešnog otvaranja svog prvog prodajnog objekta u Srbiji, novi italijanski modni brend na našem tržištu LIST proširio je svoju ponudu i na Novi Sad, u tržnom centru BIG.
Na zadovoljstvo modnih sladokusaca, modna ponuda Novog Sada bogatija je za jedan prestižni italijanski modni brend. Nakon svečanog otvaranja prve radnje u Srbiji, u centru Beograda, brend LIST je od sada dostupan svim ljubiteljima prefinjene italijanske mode u Novom Sadu. Brend LIST možete potražiti u okviru multi brend radnje Italian Design Store, u prizemlju tržnog centra BIG. Kako je moda uvek lepša kada se smelo kombinuje, pored brenda LIST, Italian Design Store donosi još dva prestižna italijanska brenda – Tosca blu i Armani Jeans, čije je ovo jedino prodajno mesto u Novom Sadu.
„Ovo je početak jedne divne priče. Lako smo postigli dogovor oko uvođenja brenda LIST na Vaše tržište jer je ovo divna zemlja. Beograd i Novi Sad su divni gradovi koji su nam dali entuzijazam jer su vaši ljudi izuzetno slični Italijanima. Svaka žena je lepa, iznutra i spolja, i mi se nadamo da će dame moći da odaberu nešto iz naših kolekcija jer one mnogo rade svaki dan, vode decu u školu ili idu na večeru, a naš zadatak je da ih u tome pratimo,“ rekao je Ruben Dell’Ariccia, dizajner Brenda LIST.
Tako je Novi Sad dobio mesto koje zaslužuje među svetskim prestonicama mode, a istinski poštovaoci kvalitetne italijanske mode moći će da biraju svoje omiljene komade garderobe u novosadskoj LIST radnji kao da su u Milanu, Rimu, Dubaiju, Parizu ili nekoj od oko 250 LIST radnji širom sveta.