Saturday, June 22, 2024
HomeBluePristupačni projektori optimizuju korporativne prezentacije

Pristupačni projektori optimizuju korporativne prezentacije

Najnoviji projektori  daju slike visokog kvaliteta čak i u uslovima jačeg osvetljenja.
Kao odgovor na potrebe poslovanja i edukacije, kompanija Epson, svetski lider na tržištu video projektora, predstavila je modele EB-1880, EB-1860 i EB-1840W, seriju pristupačnih i kompaktnih projektora dizajniranih da omoguće kvalitetne prezentacije brzo i jednostavno, uz pomoć velikog broja korisnih opcija. Uz Epsonovu 3LCD tehnologiju, ovi projektori daju živopisne i kvalitetne slike, zahvaljujući jednako visokim vrednostima emitovanja bele i svetlosti u boji koja iznosi do 4000 lumena, i odnosom kontrasta od 2500:1.

Podešavanje i korišćenje projektora iz ove serije ne može biti jednostavnije. Ovi projektori automatski traže izvor za video, tako da korisnici nakon povezivanja ne moraju više ništa da urade. Zvuk je omogućen putem ugrađenog zvučnika, pri čemu EB-1880 daje zvuk snage do 10W, a EB-1860 i EB-1840W snage 5W; dok 3-u-1 USB displej opcija znači da je za zvuk, sliku i kontrolu miša potreban samo jedan kabl. Veća jednostavnost upotrebe znači i da poravnavanje slike traje samo nekoliko sekundi. Vertikalna korekcija slike je automatska, a horizontalna se može podešavati uz pomoć intuitivnog slajdera ili tastera koji je za to namenjen.
Ova serija takođe nudi mnoštvo drugih opcija. Model EB-1880 poseduje veliki broj izlaza, kao što je HDMI. Dodatno, svi modeli iz ove serije imaju direktnu konekciju sa Epsonovom ELP-DC06 USB kamerom za dokumente kako bi prikazali dokumente ili čak 3D objekte u krupnom planu.
Frederik Haton, menadžer za projektore u kompaniji Epson Europe je izjavio: „Ne samo da ova nova serija projektora nudi jače osvetljenje i pregršt korisnih opcija po pristupačnim cenama, već je i ukupan trošak održavanja nekog od ovih uređaja veoma nizak, budući da projektori nude smanjenu potrošnju energije u kombinaciji dugim životnim vekom lampe.”
„Još jedna prednost je sposobnost daljinskog upravljanja putem mreže. Ovo pomaže da troškovi održavanja ostanu niski jer projektori mogu da se nadgledaju sa jedne tačke na mreži, što eliminiše potrebu za fizičkom proverom.”
Modeli EB-1880, EB-1860 i EB-1840W dostupni su od septembra 2011. godine, po ceni od 1,249€, 916 € i916€ redom (isključujući porez na dodatu vrednost)

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!