Friday, June 14, 2024
HomeBlueBezbedno uz Targus

Bezbedno uz Targus

Targus je brend koji je veliku popularnost u svetu stekao zahvaljujući vrhunskim rančevim i torbama za notebook-ove. Jednostavan dizajn, odlična završna obrada i full komfor odlikuju sve torbe i rančeve ovog proizvođača.  Kipa Urban portala ovog meseca odabrala je jednu za koju mislimo da je u svojoj klasi ispred ostalih konkurentskih rešenja.

Targus je CN01 torbu dizajnirao za poslovne korisnike i sve koji vole eleganciju i jednostavne linije. Izuzetno je lagana i komforna sa velikim brojem pregrada i par dodataka za bolju zaštitu notebook-a. Tako postoje odvojeni delovi za nošenje miša i kablova, ali i boksevi u koje možete smestiti beležnice i papirne blokove.

Napravljena je od kvalitetnih tkanina, koje ne propuštaju vodu i lako se održavaju. Kada stavite laptop u Targus CN01 torbu možete biti potpuno sigurni da ne postoji nikakav način da isti bude oštećen jer ga debeli slojevi platna čuvaju od udaraca i iste apsorbuju. Čak i da slučajno ispusitie torbu na neku tvrdu površinu, bojazni od lomljenja nema.  Podržane su dijagonale laptopova do 16 inča, a cena torbe je više nego korektna. Aposlutna preporuka za sve korisnike koji cene eleganciju i kvalitet. Probajte je i shvatićete zašto je Targus ispred drugih!

Cena (sa PDV-om): 3.160,00 dinara

Kontakt: EWE, www.ewe.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!