Thursday, July 18, 2024
HomeBlueProjektorčina

Projektorčina

Povećana potražanja Cinema projektora poslednjih nekoliko godina nije nikakvo iznenađenje, pošto za cenu po kojoj se nude možete kupiti jedva pristojan LCD displej zadovoljavajuće dijagonale, dok projektori nude neverovatnih 300 inča!Neki će sada reći, jeste sve to stoji, ali gde je tu TV? Naš odgovor bi bio: ako želite da gledate filmove u svojoj kući Home theatar projektor je apsolutno sve što vam treba, a evo i zašto.

Verovali ili ne kvalitetan DLP Cinema projektor može ponuditi mnogo kristalniju i jasniju sliku od bilo koje TFT LCD matrice, pritom se još veoma lako montira, ne zauzima mnogo prostora i jednostavan je za održavanje. Jeste da tu treba uložiti još 100 do 200 evra za kvalitetno platno, ali uživanje koje projektovana slika daje ne može se porediti sa bilo čime. U nastavku priče predstavljamo vam povoljan Home theatar projektor u visokoj klasi potpisan od strane kompanije ViewSonic.

ViewSonic Pro8450w je Cinema projektor namenjen ljubiteljima sedme umetnosti i pokretnih slika. Svojim dimenzijama jasno stavlja do znanja da se sa njim ne treba šaliti, što se pokazalo i na testovima. Ovaj model za projekciju slike koristi snažan DLP čip poslednje generacije koji operiše rezolucijom od 1280×800 piksela. Na zidu ili platnu postiže dijagonalu od 300 inča pa imate osećaj kao da se nalazite u nekom modernom bioskopu.

Reprodukcija boja je fenomenalna, a prikaz detalja doveden je do savršenstva. Pored filmova Pro8450w je kao stovre i za prikaz svih vrsta multimedijalnih fajlova i slajdova. Fino se ponuša u polumračnim soboma, mada najbolje rezultate daje u 100-postotnom mraku. Za interakciju sa eksternim izvorima slike komunicira preko svih poznatih port veza, a ima ugrađen i WiFi modul za korisnike koji ne vole momunikaciju žicom.

ViewSonic Pro8450w se lako montira, nije težak za održavanje i nije bučan u radu, a da stvar bude lepša OSD mu je tako odrađen da sva podešavanja budu korisniku na dohvat ruke. Možete ga kontrolisati preko daljinca ili manuelno, a jednom kreirana podešavanja možete trajno sačuvati u memoriji mašine i pozivati po potrebi. Sve to prati i krajnje korektna cena, kao što smo rekli, pa ako volite filmove da gledate u velikom prikazu – samo navalite, Pro8450w je prava stvar za vas!

Cena (sa PDV-om): 161.500,00 dinara

Kontakt: ViewSonic, www.viewsonic.co.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!