Thursday, June 20, 2024
HomeUrban vodičDešavanja„Prolazno vreme“ grupe Vrooom 1. septembra ispred Doma omladine

„Prolazno vreme“ grupe Vrooom 1. septembra ispred Doma omladine

Grupa Vrooom održaće koncertnu promociju izdanja „Prolazno vreme“  1. septembra u 19.30h na Platou Milana Mladenovića ispred Doma omladine Beograda.

„Prolazno vreme“ je mini album koji sadrži šest pesama i biće objavljen 31. avgusta za diskografsku kuću Multimedia Music. Na albumu se nalaze i neke od pesama koje su deo tematskog koncerta „Erotizam“.

 

Vrooom će 1. septembra ispred Doma omladine Beograda odsvirati mini koncert od desetak pesama. Tokom nastupa, diskografska kuca Multimedia music deliće posetiocima kartice sa QR kodom pomoću kojeg će mini album “Prolazno vreme” moći da se presluša. Osim koncerta, soundtrack promocije činiće DJ set grupe Vrooom, a za prisutne ce biti pripremljeno i gratis posluženje.  

Mini album „Prolazno vreme“ najavili su singlovi „Klik“, za koji je snimljen i video spot, kao i „Svima treba ljubav“.

Za pesme „Klik“ i „Svima treba ljubav“ tekst je pisala dramatuškinja Minja Bogavac, sa kojom je kompozitor i frontmen benda Marko Grubić sarađivao u pozorištu na nekoliko predstava.

vroom, prolazno vreme

Video spot za pesmu „Klik“: https://youtu.be/tfcJVT3Szjc

„Svima treba ljubav“: https://youtu.be/s36oU30ZGR8

 

Vrooom je muzička grupa iz Beograda. Od 1999. do 2011. godine objavili su pet albuma. Singlovi sa ovih izdanja našli su se u samom vrhu svih značajnih muzičkih top lista u Srbiji, a grupa je održala nekoliko stotina nastupa u Evropi svirajući u različitim koncertnim prostorima – od underground klubova do velikih koncertnih sala, kao i muzičkih, multimedijalnih i pozorišnih festivala.

Članovi grupe Vrooom komponovali su muziku za preko 60 pozorišnih predstava, svirajući u nekima od njih uživo, kao i za brojne performanse, evente, izložbe, dokumentarne i igrane filmove. Neki od ovih muzičko-scenskih projekata bili su najuspešniji u Srbiji, kako u pogledu broja gledalaca tako i u pogledu dodeljenih umetničkih nagrada.

Dobitnici su brojnih priznanja, između ostalih: „Sterijina nagrada za najbolju originalnu scensku muziku“ 2013. godine, nagrada „Davorin Popović“ za najbolji vokal na albumu i „Izvođač godine TV Metropolis” 2006.godine…

Aktuelnu postavu benda čine: Tamara Radovanović (glas), Ana Vučić (glas), Katarina Popović (glas), Nebojša Brdarić (frule, zurla, duduk), Marko Grubić (bas gitara, elektronika) i Vladimir Marinković (bubanj).

 

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1340459970225358

 

Vrooom:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063315423880

https://www.instagram.com/vrooom__/

https://www.youtube.com/channel/UCt5ajnDgB6JFe3p7eXE38lA

Multimedia Music:

www.multimedia-music.com

www.facebook.com/MultimediaMusicSRB/

www.youtube.com/channel/UCImyKst5_VzEjQgryH_wGMA

 

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!