Monday, March 4, 2024
HomeIstaknutoPromocija albuma „Sunce našeg neba“ grupe Mehanizam

Promocija albuma „Sunce našeg neba“ grupe Mehanizam

Promocija albuma „Sunce našeg neba“ grupe Mehanizam biće održana u četvrtak, 14. decembra u 18h u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

O albumu će govoriti fotografkinja Marina Pešić, muzičar Vladan Vlajko Đurđević, direktor Multimedia Music Rodoljub Stojanović i članovi benda Mehanizam.

Na promociji će premijerno biti prikazan i novi video spot za instrumental „Rađanje“ a CD „Sunce našeg neba“ biće dostupan po promotivnoj ceni.

 

Album „Sunce našeg neba“ objavljen je za diskografsku kuću Multimedia Music. Snimljen je 2020. godine u Novom Sadu i sadrži 9 pesama. „Snimali smo u studiju Piknik kod Gos’n Bandara (Miroslava Majkića). Gost na albumu je Luka Jelisavčić (Pero Deformero, Brat, BES) koji je odsvirao perkusije za pesmu „Sećanja““ kaže bend i podseća da je put ka snimanju ovog izdanja bio propraćen dobrim svirkama i jakom energijom.

Mehanizam je bend iz Užica nastao u maju 2019. godine. Stvaraju muziku koja svoje korene pronalazi u počecima težeg roka kroz prizmu ličnih ideja i različitih muzičkih uticaja. Članovi benda su Ignjat Milićević (klavijatura, vokal), Miloš Milićević (gitara), Matija Tasić (bas gitara) i Srđan Tomić (bubnjevi). Mehanizam je učestvovao na Zaječarskoj Gitarijadi, zatim na Mobil Demo Festu na kojem su dobili nagradu za najboljeg gitaristu festivala, na Rokerijadi (nagrada za najboljeg basistu festivala), Bunt rok festivalu ali i Velikogradištanskoj gitarijadi na kojoj su odneli prvu nagradu.

 

Album „Sunce našeg neba“ dostupan je na Youtube kanalu Multimedia Music, na svim relevantnim muzičkim platformama, a CD se može kupiti na www.multimedia-music.com kao i na svim prodajnim mestima Multimedia Music.

 

                  Facebook event: https://www.facebook.com/events/264907723233905

Mehanizam:

https://www.facebook.com/Mehanizam.official

https://www.instagram.com/mehanizam.official/

Multimedia Music:

www.multimedia-music.com 

https://www.facebook.com/MultimediaMusicSRB/

https://www.youtube.com/user/YTMultiMediaMusic

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!