Saturday, June 22, 2024
HomeOrangeIntervjuPunim jedrima napred

Punim jedrima napred

Bivši fudbaler i trener, Miodrag Martać, za nacionalni olimpijski tim odigrao je 13 mečeva. Vlasnik je UEFA Pro trenerske diplome. Radio je kao instruktor Fudbalskog saveza Jugoslavije i sa ekipom Zemuna ostvario je plasman u Intertoto kup.
Pored nabrojanog, sa velikom uspehom igrao je za ekipu turskog Karsijaka iz Izmira, radio je i kao organizator skauting službe Omladinske škole “Crvene zvezde”. Mnogi fanovi nikada neće zaboraviti njegove sjajne partije, a kada bismo ih sada želeli nabrojati ne bismo imali dovoljno mesta. Miodrag Martać je veliki poštovalac i ljubitelj Applea, a pošto smo i mi fanovi jabukice zamolili smo ga za jedan intervju u opštenoj atmosferi jednog popularnog beogradskog kafića.
Urban: Na koji način i u kojoj meri koristite socijalne mreže (Facebook, Twiter)? Koliko su Vam bitne u poslu i privatnom životu?
Miodrag Martać: U svakom smislu su bitne i ne zna se da li su bitnije na poslu ili u privatnom zivotu. S obzirom na to da u mojoj porodici svi koristimo telefone  iPhone i puno putujemo, stalno smo na vezi .
Urban: Da li mnogo vremena provodite radeći na računaru?
Miodrag Martać: Poslovno, ali i privatno, kao i iz razonode, vreme koje provodim u radu na računaru iznosi u proseku dnevno po 2-3 sata.
Urban: Da li je moderna tehnologija udaljila ljude ili ih je zbližila na neki način?
Miodrag Martać: Moderno doba i napredak tehnologije su fizički udaljili ljude. Isto tako, zbližili su se elektronski.  Mislim da je to normalno u današnje vreme kada se sve dešava i razvija tako brzo.
Urban: Apple kao fenomen?
Miodrag Martać: Stvarno fenomen, za mene samo on postoji!!!
Urban: MAC ili PC?
Miodrag Martać: MAC i opet MAC !!!
Urban:  Dakle, s pravom možemo reći da se zaljubljenik u Apple. Otkrijte nam još neke svoje utiske, s obzirom na to da znamo da već dugo godina imate iPhone i Mac?
Miodrag Martać: Kao što sam rekao, svi u mojoj porodici koriste iPhone, a Mac je jedino na šta pristajem. Zaljubljenik sam u Apple u svakom slučaju.
Urban: Da li koristite još neki Apple dodatak ili tek planirate?
Miodrag Martać: Da, uskoro će biti nešto novo. Planiram putovanje u London i sam sebe ću iznenaditi nekim Apple novitetima.
Urban: Mnoge vaše fanove i zaljubljenike u fudbal će zanimati šta trenutno radite?
Miodrag Martać: Trenutno sam na kursu jezika. Propao mi je jedan angažman u zemlji, ali nadam se lepim vestima iz inostranstva. Vrlo brzo! Čuće se, nadam se. Sve sam podredio odlasku u inostranstvo.
Urban: Kakvi su Vam poslovni planovi?
Miodrag Martać: Pojačan trening da bih što bolje  i fizički spreman dočekao nove poslovne izazove.
Urban: Šta poručiti mladima danas?
Miodrag Martać: Mladima poručujem da što više slobodnog vremena provode baveći se bilo kojim sportom.

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!