Monday, July 15, 2024
HomeBlueHronikaRasizam, najveća bolest modernog doba. Migranti prete Danskoj

Rasizam, najveća bolest modernog doba. Migranti prete Danskoj

„Bićete istrebljeni, vi ste kao životinje“ misli bi ste da je ovo citat iz nekog koncetracionog logora ili da su u pitanju reči nekog od diktatora 20. veka, međutim ovo je izjava migranta koji proriče budućnost osobama evropskog porekla.

Sada je već opšte poznato da je rasizam prema osobama Evropskog porekla širko rasprostranjen našim kontinentom, a teško je razumeti količinu šovinističke mržnje koju mnogi migranti gaje prema osobama bele boje kože, iako su ih upravo ti ljudi primili u njihove zemlje, kako bi živeli lakše i zarađivali više.

Snimak anti-belog rasiste koji se unosi u lice Danskom političaru Rasmus Paludanu, iz stranke Stram Kurs ispred škole u gradu Arhus, drugom po veličini u toj zemlji, duboko je uznemirio građane te države.

Tokom skupa Palaudan je snimio vide se reakcije lokalnih migranata na njegovu posetu. Mladi migrant sa bradom, prišao je Dancu i počeo da ga vređa na rasnoj osnovi, a bloger Kim Muler autor bloga Uriasposten napravio je transkript onoga što je izrekao islamista.

Migrant kaže:

Mi imamo više dece, vi imate jedno ili dvoje. Za 10 ili 15 godina biće više muslimana u Danskoj… Danaca ima samo 5 miliona, skoro da ste izumreli… Vi ste j*bene životinje, zato nemate decu… Vi Danci ćete biti istrebljeni.

Vi ste kao životinje… Ja nikada neću biti Danac, ja želim svoj metalitet i svoju tradiciju, ali ću nabiti moj danski pasoš u zadnjicu danske narodne partije (najjače desničarske stranke u zemlji).

Zapaliću danski pasoš…Mi se nećemo integrisati, mi ćemo nastaviti da j*bemo vaše društve… Sisajte k*rac!

 

Rasizam migranata prema Evropljanima dobrim delom je stimulisan ekstremno-levičarskim teorijama zavere, da je među Evropljanima rasprostraljen „fašizam“, a društvene mreže ne cenzurišu stranice koje šire taj vid mržnje, dok je dugačka lista kritičara migracije koji su bili kažnjavani.

Nedavno su izlivi mržnje migranata prema hrišćanskoj zajednici u Danskoj eskalirali, na jednoj od crkava u toj zemlji pre 2 nedelje na Uskras, ispisana je poruka na Arapskom „Mi ćemo pokoriti Dansku. Neće biti drugog boga osim Alaha“.

Brojne članice Evropske Unije uvele su autoritarne zakone o političkoj korektnosti, kojima zabranjuju kritiku migrantskog nasilja sa obrazloženjem širenja „predrasuda“. Što će se u blikoj budućnosti pokazati kao pogrešno. NASILJE treba kritikovati bez obzira da li je domaće ili strano, naravno uzeti u obzir sve inforamicje i pustiti Policiju i službe bezbednosti da odrade svoj posao.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!