Saturday, December 9, 2023
HomeArt ShowMuzika“Rock galama” u prijedorskoj Ljetnoj bašti

“Rock galama” u prijedorskoj Ljetnoj bašti

Neno Belan & Fiumensi ovog ljeta stižu prvi put u Prijedor, na treći po redu Nektar Garden
Fest, koji će biti održan u Ljetnoj bašti 30.juna i 1.jula. Belanova profesionalna karijera traje 38 godina, a sa Fiumensima je prošle godine obilježio 25 godina uspješnog rada.

Poznat je po brojnim hitovima, između ostalog tu su “Rijeka snova”, “Vino noći”, “Ponoćna
zvona”,”Oceani ljubavi” “Sunčan dan”, a publika u Prijedoru će imati priliku i da čuje novi singl ”Žuti Semafor“. Nekadašnji frontmen Đavola ne krije oduševljenje što će imati priliku da prvi put nastupa na bini prijedorske Ljetne bašte.

“Jako se veselim što sa svojim bendom stižem u Prijedor na Nektar Garden Fest i publika od nas može da očekuje odličnu svirku sa najvećim hitovima, kako onim starijim, tako i novije produkcije.Biće to jedna kompilacija najboljih hitova koje sam stvorio tokom karijere. Vjerujem da ćemo zadovoljiti ukus publike i da ćemo se svi zajedno odlično provesti prvog jula u Ljetnoj bašti“, ističe Belan.

Podsjećamo, pored Nene Belana i Fiumensa, na trećem po redu Nektar Garden Festu iste noći sviraće Bajaga i Instruktori, Ničim Izazvan i Eho Radar. Prve noći festivala 30.juna, za sjajnu žurku pobrinuće se grupe Sinhro, Psihomodo pop, Brkovi i Dr Nele Karajlić.
Ulaznice za “Nektar Garden Fest” su u prodaji preko prodajnog servisa Gigstix.ba i na
prodajnim mjestima Gigstixa. Promotivna cijena jednodnevne ulaznice je 15 KM, a dvodnevne 25 KM.

Za više informacija pratite nas na www.gardenfest.net , kao i Facebook i Instagram stranicama festivala.

Okupite ekipu, posjetite “Nektar Garden Fest” u Prijedoru i doživite najbolje momente vašeg ljeta. Zakorači u baštu najboljeg ljetnog provoda!

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!