Friday, June 14, 2024
HomeRedLjubav & SeksRomantično veče put do ženskog srca

Romantično veče put do ženskog srca

Večera uz sveće

Za gotovo svaku ženu romantično veče podrazumeva: prostoriju obasjanu svećama ili vatrom iz kamina; ukusnu večeru koja nije teška i obimna, ali se obavezno sastoji od predjela, glavnog jela i deserta.

Važno je da budete potpuno opušteni i posvećeni njoj, a ne večeri koju pripremate.Potrebno je da sve deluje spontano i kao da je, sve što činite, čista rutina. Jedino tako ćete izbeći napetost u vazduhu.To što možda prvi put palite sveće, ne treba tako i da izgleda. Vodite računa da ne budu previše aromatične, jer ćete u nekom trenutku početi da se gušite. A, to sigurno nije romantično.

Igra senki

Igra svetlosti je uvek dobrodošla, jer stvara posebnu atmosferu. Vašoj partnerki će polumrak dati osećaj slobode, jer neće razmišljati o nepravilnostima na sopstvenoj koži. Rezultat će biti neverovatan, jer će ona, pre svega, biti zadovoljna sobom.

Za večeru nemojte izabrati neko teško i, za pripremu, komplikovano jelo, jer ćete nakon večere biti prilično tromi. Važno je da možete da se igrate hranom i da ona bude saveznik u vašem osvajačkom poduhvatu.

Za predjelo izaberite neku laganu salatu, kao glavno jelo možete pripremiti pastu koja, pre svega, ne zahteva neko posebno kulinarsko umeće. Desert bi trebalo da bude najslađi deo večere i uvertira za najslađi deo večeri. Jagode i šlag su klasika sa kojom nećete pogrešiti. Sve to zalijte nekim dobrim i kvalitetnim vinom koje će, vama i vašoj partnerki, pomoći da se opustite.

Ne zaboravite da je lagana muzika neizostavan deo romantične atmosfere, ali nemojte preterati sa sladunjavim baladama iz ’80-tih. Istražite malo italijanske kancone, portugalski fado ili francuske šansone.

Kada sve ovo pripremite i kada se prepustite romantičnom talasu, ne zaboravite da jedna pesma kaže:

“… one žele isto što i mi…”

Samo što je za nju predigra počela onog trenutka kada je kročila u vaš stan.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!