Wednesday, July 17, 2024
HomeGreenDizajnSavršena kada za ljubitelje cipela

Savršena kada za ljubitelje cipela

Konačno cipele koje vam ne mogu napraviti žulj. Zvuči savršeno, skoro nemoguće. Reč je o jedinstvenoj kadi u obliku ženskih cipela. Ovaj neverovatan dizajn delo je italijanskog dizajnera Maksimilijana Dela Monaka.


Ove luksuzne kade izgledaju poput džinovske cipele na štiklu, a takav oblik daje im izrazitu udobnost. Osmišljene su tako da se u njima glava naslanja na petu, dok noge idu do vrha cipele, gde se nalzi česma. Mada, voda izvire sa vrha pete što dodatno olakšava pranje kose.

Ova veličanstvena kada, ukrašena je staklenim mozaikom, čiji stil odskače od tradicionalnih geometriskih oblika. Oblikovana je tako da udovolji položaju tela. Njena visina od 165 cm omogućiće vam savršeno uranjanje do preko ramena a njena dužina od 270cm, omogućiće vam potpuno horizontalno opuštanje.

U svaku kadu ugrađeni su hidromasažeri, a zahvaljujući samom obliku, u njima se baš uživa jer pružaju odličnu pordšku leđima i glavi.

Najveća vrednost ovih kada je lepota, obložene su svetlucavim kamenčićima ili pločicama koji im daju notu luksuza, a neke su čak ukrašene svarovski kristalima u obliku cveta ili leptira.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!