Saturday, June 22, 2024
HomeBlueSavršena projekcija

Savršena projekcija

Projektori su postali sve traženija roba, naročito oni povoljni koji mogu da posluže raznoraznim namenama – od gledanja filmova do prikaza prezentacionih fajlova. Epson je na tom polju vodeći proizvođač i u svojoj ponudi ima veliki broj sjajnih modela. Jedan od onih koji nam se posebno učnio interesantnim nosi oznaku EB-X92 i cenovno je više nego korektno pozicioniran, a nema šta ne može da odradi.

Epson EB-X92 projektor svojim malenim dimenzijama ne ostavlja utisak nekog moćnog rešenja, međutim to je sam privid, pošto isti operiše rezolucijom od 1024×768 piksela i ima osvetljenje od 2300 ANSI Lumena. U stanju je da na platno ili zid projektuje veoma kvalitetnu sliku, sa verno reprodukovanim bojama i odličnom detaljnošću. Proizvođač ga je namenio ljubiteljima filmova i multimedije, međutim bez problema može da posluži i u prezentacione sfrhe. Napravljen je od glossy plastike i zbog toga se malo teže održava, ali zato za uzvrat dobijate veoma atraktivan projektorčić. Lako se montira na sve vrste postolja, a po potrebi može se inicirati i na zid.

Pored vrhunskog hardvera veoma moćno oružje EB-X92 projektora krije se u sjajnom OSD-ju preko moga možete upravljati svim parametrima slike. Inače u radu je poprilično tih i ne zagreva se puno, što će ljubitelji sedme umetnosti poseno ceniti. U paketu dolazi sa malim daljinskim upravljačem i svim potrebnim kablovima. Visok nivo kontektivnosti i kompatibilnost sa svim aktuelnim Win i Mac platformama se podrazumeva.

Cena (sa PDV-om):54.568,00 dinara

Kontakt: EWE, www.ewe.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!