Saturday, June 22, 2024
HomeBlueSony Ericsson unapređuje liniju 2011 Xperia telefona

Sony Ericsson unapređuje liniju 2011 Xperia telefona

Sony Ericsson je predstavio novu funkcionalnost i karakteristike svoje linije smart telefona 2011 Xperia sa znatnom nadogradnjom softvera koji kreće od oktobra 2011. Korisnici 2011 Xperia smart telefona će uživati u poboljšanoj jedinstvenoj Facebook inside Xperia ponudi kompanije Sony Ericsson i funkcionalnosti 3D kamere iz Sonyja. Takođe, korisnici ove unapređene verzije će biti u mogućnosti da koriste sve prednosti Android Gingerbread platforme, uključujući Google Talk with Video Chat.

Jedinstven društveni doživljaj kompanije Sony Ericsson koji pruža Facebook inside Xperia dopunjen je mogućnošću da korisnici Xperie lajkuju, dele i pretražuju Facebook na brži, lakši i intuitivniji način. Ova nova funkcionalnost za cilj ima da zabavu učini društvenijom tako što korisnicima nudi opciju deljenja i pretraživanja aplikacija i igara sa prijateljima na Facebook-u.

Najnovija poboljšanja iz Sonyja u pogledu kamere podrazumevaju 3D sweep panorama tehnologiju koja omogućava pravljenje fotografija koje kasnije mogu da se gledaju u 3D formatu priključivanjem telefona na 3D televizor preko HDMI izlaza.

,,Ovim softverskim unapređenjem, nudimo nebrojene nove i zaista zabavne doživljaje na svim 2011 Xperia  smart telefonima, uključujući one koje naši korisnici već imaju’’, izjavio je Nikolaus Scheurer, direktor marketinga proizvoda u kompaniji Sony Ericsson. ,,Naši korisnici će uživati u novim mogućnostima Google-a, još bogatijoj Facebook integraciji i unapređenoj funkcionalnosti kamere iz Sonyja.’’

Xperia neo V je među prvim poizvodima koji će biti lansirani sa novim softverom i odlikovaće se svim karakeristikama kao što su Google Talk with Video Chat, 3D sweep panorama i unapređena funkcionalnost Facebook inside Xperia. Nastavljajući uspeh originalnog Xperianeo telefona koji je predstavljen ranije ove godine, Xperia neo V koristi najnoviji Android softver za smart telefone i nudi najbolje zabavne doživljaje iz Sonyja, uključujući Reality Display with Mobile BRAVIA Engine, na još većem broju tržišta. Sony Ericsson Xperia neo V će biti dostupan na odabranim tržištima širom sveta od četvrtog kvartala 2011. godine.

Unapređeni softver će biti dostupan na odabranim tržištima u fazama od oktobra 2011. Vlasnici Xperia telefona će dobiti obaveštenje sa uputstvom kako da preuzmu softver putem 3G ili WiFi. Druga mogućnost je povezivanje sa računarom i preuzmanje softvera na taj način.

Osnovne karakteristike unapređenih telefona:

Xperia smart telefoni će biti unapređeni u 2.3.4 verziju Gingerbread platforme sa novim karakteristikama kao što su Google Talk with Video Chat za smart telefone sa kamerom sa prednje strane

Unapređena funkcionalnost Facebook inside Xperia za bolje mogućnosti lajkovanja, deljenja i pretraživanja

Xperia smart telefoni predstavljaju prvu 3D sweep panorama funkcionalnost na svetu iz Sonyja.

Unapređeni softver omogućava korisnicima da svoj Xperia smart telefon pretvore u mini-mobilni PC povezivanjem USB opreme (miša, tastature ili kontrole za igre) na Sony Ericsson LiveDock multimedijalnu stanicu. Povežite smart telefon na TV preko HDMI da biste uživali u doživljaju na velikom ekranu.

Unos teksta – unos teksta prelaskom prsta sa jednog slova na sledeće

Deljenje prikaza na ekranu – omogućava korisniku da deli prikaz na ekranu iz bilo kog dela telefona.

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!