Saturday, June 22, 2024
HomeRedLepota/KozmetikaSavršene trepavice na potpuno novi način

Savršene trepavice na potpuno novi način

Stotinama godina, lice se posmatra kao najvažniji aspekt lepote kod žena, a oči kao prozori duše. Trepavice oko očiju, koje zapravo imaju zaštitnu funkciju, gotovo uvek dobijaju priznanje u doprinosu lepote žene. Kozmetika se prvobitno razvijala da pomogne ženama da istaknu svoje najvažnije funkcije i ubrzo je svaki deo pažljivo poboljšavan.

Povišene trepavice su najnoviji trend u lepoti, pa tako kozmetičke kompanije lansiraju proizvode koji ženama omogućavaju ono što žele. Duge meke trepavice daju licu mladalački, nevin izgled, a i svakoj ženi omogućavaju da se oseća kao zvezda, bez gužvanja i maskare, kao i bez  lažnih trepavica.

Ovakav vid trepavica razvio se u svakodnevni modni detalj. Kozmetički proizvodi se više ne dizajniraju tako da uzdignu najbolje ženske karakteristike ili umanje njene mane. Umesto toga, počeli su da stvaraju ono što nikada nije bilo na prvom mestu, u ovom slučaju super duge trepavice.

Posle vekova postojanja, trepavice su konačno priznate za ono zašta i jesu: biološka funkcija, koja kao i svaki drugi deo tela, zahtevaju negu. Zato je potrebno da ih hranite, negujete i ojačate.  Kako bi izbegli hemikalije na tržištu su se pojavili razni organski uređaji, antialergiska lepila za trepavice, prirodne maskare i umetci od ljudske kose.

Rezultatu za top proizvode trepavica pojačivača ove godine dolazi iz Derma~s SmartLash kompanije. Neka vam ovo bude prva onlive destinacija za negu kože. Sve to možete pogledati na sajtu dermstore.com

Ovi tretmani primenjuju se na osnovu donje i gornje trepavice.  Takođe se mogu koristiti na oskudne, tanke trepavice.

SmartLash, je objavio svoje kliničke rezultate, koji pokazuju da 46 odsto učesnika videlo razliku u trepavicama nakon samo sedam dana, dok je 100 odsto videlo razliku u 14 dana. Oni su takođe iskusni i u dužini trepavica, sa podatkom od 68 odsto.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!