Thursday, July 18, 2024
HomeRedLjubav & SeksSeksi nesavršenosti: Ženske 'mane' koje muškarci obožavaju

Seksi nesavršenosti: Ženske 'mane' koje muškarci obožavaju

Mnoge žene bez obzira na godine ne mogu da prihvate vlastiti izgled i uvek su u stanju da nabroje par sitnica koje bi rado promenile na sebi, potpuno nesvesne da su baš ta mala nesavršenstva deo njihovog šarma i privlačnosti.


Zahvaljujući fotošopu, plastičnoj hirurgiji i medijima danas smo više nego ikad bombardovani i slikama idealnih lepotica, pa nije čudno da mnoge žene sanjaju o tome da što više nalikuju ženama s naslovnih strana časopisa, zaboravljajući pri tome da su male nesavršenosti sastavni deo naše ličnosti i šarma.
Neke male nesavršenosti koje izluđuju žene, muškarci pak smatraju neodoljivim.
Jastučići na stomaku
Muškarci vole žene s oblinama. Iako možda vaše masne naslage nisu savršeno raspoređene, nema razloga da ih se stidite i krijete ih. Ne mislimo pri tome da svoj stomak naglasite odećom, već da u intimnim trenutcima ne skrivate ovaj mali višak. Stanite puni samopouzdanja pred svog partnera!
Razmak među zubima
Mnoge devojke zbog velikog razmaka među prednjim zubima bez razloga skrivaju svoj osmeh. Danas čak i supermodeli i glumice ponosno pokazuju ovaj mali ‘nedostatak’, a mnogi muškarci ovaj razmak smatraju jednostavno neodoljivim i zavodljivim.
Male grudi
Nema potrebe za implantatima i umecima u brushalterima. Muškarci vole ljepe ženske grudi, a veličina pri tome nije presudna. Pokažite pravilnim odabirom odeće svu lepotu svog čvrstog i prirodnog poprsja, a za super seksi izgled jednostavno nemojte obući grudnjak.
Kriv nos
Zabravite plastičnu hirurgiju! Upravo specifičan nos može da bude glavni deo vašeg šarma. Zbog njega će mnogi muškarci pred vama pasti na kolena, opčinjeni vašim samopouzdanjem i snažnom ličnošću. Šminkom možete dodatno da naglasite lepotu vaših očiju ili usana i tako stvoriti ubitačnu kombinaciju.
Mlitave nadlaktice
Muškarci ne padaju na mišičave ruke. Naravno, ni potpuno opušteni tricepsi nisu baš privlačni, ali ne morate da očajavate ako vaše ruke nemaju tonus. Muškarci se često boje žena savršeno definisanog tela.
Naočari
Dok devojke i mnoge žene misle da zbog naočari izgledaju starije i manje privlačno, mnogim muškarcima su žene s naočarima izuzetno seksi. Smatraju ih punim samopouzdanja i inteligentnijima.
Široki bokovi
Široki bokovi naglašavaju vašu ženstvenost i privlače muškarce koji vole žene s oblinama. Budite ponosni na svoju pozadinu. Mnoga istraživanja su pokazala da muškarce privlače žene sa širokim bokovima, jer je to ultimativni znak plodnosti žene.
Izvor: Lepota i zdravlje

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!